CE ŞTIM NOI, DE FAPT!?

Ce ştim noi!? este un film documentar produs in anul 2004, ce combină interviuri, animaţii computerizate, precum şi o naraţiune care poziţionează o legătură spirituală între fizica cuantica si conştiinţă. Filmul urmează povestea unei femei surde. În timp ce ea se confruntă cu obstacolele emoţionale şi existenţiale din viaţa ei, ajunge să ia în considerare ideea că conştiinţa individuală şi de grup pot influenţa lumea materială. Această poveste este oferită ca o ilustrare a tezei filmului despre fizica cuantica si conştiinţă.


WHAT THE BLEEP DO WE KNOW!? - CE ŞTIM NOI, DE FAPT!? (2004)

Regia: William Arntz, Betsy Chasse

Scenariul: William Arntz, Betsy Chasse, Matthew Hoffman, Mark Vicente

Gen: documentar, comedie, drama


Trebuie să fii membru al Cronopedia ​​pentru a adăuga comentarii!

Înscrieți-vă Cronopedia

Trimiteți-mi un e-mail când oamenii răspund –

Răspunsuri

  • Este un film care zguduie din temelii perceptia si atitudinea umana, un film care a creat fani printre toate nivelurile de receptare, inteligenta si cunoastere.
    Acest documentar foloseste ideile, conceptele si stiinta care sondeaza si scormoneste mintea omeneasca precum minerul într-o mina, dar reprezinta doar un punct de pornire de unde poate începe explorarea în profunzime a noii paradigme. Fizica cuantica a proceselor noastre interioare si granitele exterioare ale universului cunoscut sunt cele ce trebuie recunoscute.Necesitatea schimbarii paradigmei actuale într-una noua, care sa cuprinda constiinta printre factorii care influenteaza viata si realitatea pe Pamânt, pare sa fie una din cele mai importante concluzii.
  • In acest documentare ni se prezinta un gen de informatie care ne ajuta sa intelegem legatura dintre spirit si materie, dintre stiinta si religie, dintre fizica si metafizica, dintre aspecte aparent disparate. Acest documentar ne ajuta sa intelegem Teoria Unificarii tuturor aspectelor, aparent fara legatura, ale vietii.
    Poate că cel mai important mesaj al acestui film este faptul că noi suntem Dumnezeii realităţii noastre, ideea că noi ne creem realitatea aşa cum este, îi dăm formă şi o schimbăm cum vrem noi. Trăim un vis comun.
Acest răspuns a fost șters.
-->