Cu toţii ne dorim Marea Iubire
fiindcă suntem clădiţi în acest sens.
Folosim atât de adesea
expresia aceasta a sufletelor pereche.
Cu toţii ne-o dorim adevărată,
fiindcă am vrea
ca atunci când ne găsim,
cu adevărat sufletul pereche,
să se termine de
Să bem o cafea...Vă prezint o reţetă...Sarutul de cafea cu ciocolata este o bautura speciala. Avand la baza cafeaua, un element obisnuit pentru omul modern si ciocolata, un ingredient savuros pentru fiecare dintre noi, rezultatul este o licoare cu ar
Bună dimineaţa tuturor!E dimineaţă… Afară plouă…totul e învăluit în ceaţă.Zorii îmi mângâie şi îmi sărută genele.Lumina mă îmbrăţişează cu razele de mătase a dimineţii….deschid ochii mari, ca două boabe de rouă şi privesc în jur. Un miros de cafea am
In traditia vieneza, cafenelele exista de foarte mult timp, cu mult inainte ca SUA sa fi auzit de Starbucks. Mai mult de atat, cafenelele Vieneze sau “Kaffeehauser”, au mai multe in comun cu cele pariziene si cu pub-urile englezesti decat cu cele car
Una dintre "institutiile" traditionale ale Londrei, locul unde multi dintre localnici si turisti prefera astazi sa isi petreaca cateva ore pe saptamana, cafeneaua, nu a fost de la inceputurile sale apreciata de britanici. Privite la inceput fiind ne
Cunoscuta de foarte multe secole, cafeaua este o bautura care a creat si creeaza in continuare controverse multiple. Induce dependenta? Protejeaza organismul de anumite boli? Care este pana la urma realitatea?
Primăvară ai sosit!….Vis de primăvară ce a răsărit…În suflet ai intrat,legată la mână cu o rază de soare…În inimă ai înflorit.M-ai împodobit,în păr mi-ai prins ciripitul păsărilor,ochii mi-ai dat albastrul cerului,cu rochița ierbii de un verde crud m
Pentru foarte multe persoane, o cafea aromata face parte dintre placerile zilnice careia ii este imposibil de rezistat. Potrivit statisticilor, cafeaua este bautura preferata de germani, care consuma in jur de 170 l de cafea pe an, adica 1.400 de ces
Privesc marea,cu o cană aburind de vise,înecate în cafeaua amară…Beau cafeaua presărată cu iluzii,speranţe,pentru a-i da o notă dulce amăruie…Simt parfumul cu aromă de iubire caramelizată.Valurile îmi şoptesc vorbe dulci în timp ce eu mă bucur de caf
Motto:
“Cafeneaua are multă căutare la Paris. Este una unde cafeaua se prepară în aşa chip, încât dă duh celor care beau din ea sau cel puţin, dintre toţi care ies de acolo, nu e nici unul care să nu se creadă că e cel puţin de patru ori mai deştept,
Istoria cafenelelor este strâns legată de istoria cafelei, răspândită şi sub denumirea de " perla Orientului." însă originea cafelei se află pe continentul african, într-o zonă a Etiopiei cunoscută sub numele de "Kaffa
Să şoptim aburi dulci printre rânduri la cafea să ne lăsăm duşi printre aburi şi şoapte… Să visăm vise la o ceaşca de cafea din abur să scriu vise în cercuri de cuvinte, înţelese numai de mine. O aromă neagră cu-n parfum uitat unde dorm visele mele î
Astăzi a răsărit dintre norii cenuşii soarele…..după atât de multe zile ploioase.Privesc soarele şi îmi zâmbeşte…este zi de primăvară după atât de multe zile ploioase.Razele soarelui îmi atinge chipul.Cerul s-a înseninat şi natura încet s-a trezit la
Cafeaua băută după o masă copioasă poate dăuna sănătății, datorită încetinirii procesului de eliminare a zahărului din sânge, arată un studiu realizat în Canada.
Cercetătorii de la Universitatea din Guelph au oferit unui grup de voluntari o masă boga
Comentarii