Istoria noastră este foarte bogată ȋn ludic. Avem pe de o parte distracţiile prilejuite prin tradiţie, de diferite evenimente cum ar fi cele legate de naștere, botez, logodnă sau căsătorie, emancipare și majorat, dar și sărbători colective legate
Privesc prin ochii mării,
o dată cu roua dimineţii
ce păşesc pe drumul vieţii,
eşti lumina ce-o privesc
ce storc din raze dor.
Eşti ca o stea,ca o rază
şi am pe masă o cafea,
şi vă aştept să savurăm
sunteţi dulci precum cafeaua.
Vă trimit de la mar
STARE PRZENTĂ
Îmi caut uitarea în fumul ţigării
Şi-mi macin ficatul cu nes şi cafea,
Şi-mi mint disperarea cu pana visării
Şi-nşir vorbe...Vorbe ce-ar spune ceva...
Dar gându-mi pustiu, nu-şi găseşte cuvântul
Ce limpede-ar spune, ce vreau şi ce
Citeste mai mult…Am plăcerea sublimă să fiu eu acela ce redactează răspunsul spre continuitatea demersului ce mi-a fost încredinţat de Alice. Ceştile de cafea ale Moravului… Mai multe, da. Nu doar una, pentru că fiecare dintre ele reprezintă mai mult decât un obiect,
într-o seară, pe la liniştea sufletului mi-a trecut prin faţa ochilor o pasăre nimic deosebit până acum veţi spune mare lucru să vezi păsări noaptea! nu e, doar că aceasta mă privea într-un fel anume îmi amintea ochii tăi de cafea caldă pe care îi
Citeste mai mult…Consumul de cafea sau ceaiuri care contin cafeina este de regula incurajat inclusiv de catre medici daca se face cu moderatie, dar excesul de cafeina nu mai trebuie incurajat oricat de placuta ar fi bautura pe care ne place sa o consumam zilnic.
Ince
N-ai noroc îmi spune şi dă plictisită din umeri fumându-şi până la capăt ţigara ca să mi te pui în poală undeva sau pe umeri trebuie să-ţi fie destinul prieten altfel nu te văd nu te simt şi te mătur cu palma ca pe o boabă de cafea turtită sau spartă
Citeste mai mult…Stefan Baciu
--------------------------------------------------------------------------------
Café de la paix
Paianjeni grasi atarna de perete
si-s halbale de praf si lacrimi pline
mari lipitori se catara pe ghete
liliecii c

Istoria noastră este foarte bogată ȋn ludic. Avem pe de o parte distracţiile prilejuite prin tradiţie, de diferite evenimente cum ar fi cele legate de naștere, botez, logodnă sau căsătorie, emancipare și majorat, dar și sărbători colective legate
Trebuie să fii membru al Cronopedia pentru a adăuga comentarii!
Comentariile sunt închise.
Comentarii