Când spunem „dans” ne gândim la celebrare, la eliberare, dar mai ales la armonia dintre mişcare şi emoţie. Dansul şi muzica par să existe de la începutul lumii, aproape că nu există triburi cu ritualuri din care să lipsească dansul. Acesta este preze
Vântul adie, uşor, frunzele ruginii ale copacilor înalţi, mireasma lunii Octombrie se face simţită, toate acestea îmi oferă linişte în suflet... pace... chiar şi acea fericire greu de găsit. Iubesc toamna pentru aroma timpului trecut pentru dulce-amă
O, gândul meu de seară aducător de pace, Cum îmi strecori în suflet lumina lunei pline, Cum mi te-aşterni pe rană când zuciumarea tace Împrăştiind odihnă şi farmece senine. Cum îmi strecori în suflet lumina lunei pl
Dintre acestia, cel mai delicios pare a fi...chiar inghetata. De aceasta data voi vorbi despre aventurile prin care inghetata a trecut pana sa-si castige savoarea cu care astazi ne incanta simturile. Originile inghetatei merg inapoi in timp pan
Citeste mai mult…
Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul, spunea Nicolae Iorga. Gandurile si scrierile mele zboara undeva printre scurte fragmentele de proza mai mult sau mai putin sensibile, idei despre viata intr-o viziune uneori rea
Un grup de oameni de succes în apogeul carierei lor, toţi având joburi şi poziţii de vis, maşini şi case, au făcut o vizită unui fost profesor din facultate. Discuţia a alunecat treptat spre cât de stresantă şi obositoare e viaţa zi de zi. Profesorul
•Prostul cel mai prost e prostul alterat de filosofie. – Lucian Blaga
•A filosofa inseamna a incerca sa raspunzi cu mijloace supermature la intrebari pe care si le pun copii. – Lucian Blaga
•Un simbol isi are evidenta sa. Un simbol care are nevoie de
E dimineata.Mi-am pus repede ibricul pe aragaz si in doua clipe sfaraitul usor imi alinta tamplele ca un tors de pisica lenesa.Bulbucii de un maro translucid emanau arome venite parca de departe.Intr-o clipa totul era gata.Cafeluta imi incalzea dege
Citeste mai mult…
"N-ai dezmierda, de n-ai şti să blestemi. Surâd numai acei care suspină. Azi, n-ai zâmbi, de n-ar fi fost să gemi, de n-ai fi plâns, n-ai duce-n ochi lumină.
Şi dacă singur rana nu-ţi legai cu mâna ta, n-ai unge răni străine. N-ai jindui după frânturi de
Citeste mai mult…
Îmi plac parfumurile! Asta e ceea ce a determinat încercarea mea de a amesteca esenţele preferate!
Am luat puţin trandafir alb şi liliac mov, lemn de santal şi levănţică, crin şi lăcrămioară, zambilă şi floare de tei. Nota de bază e întotdeauna o flo
Lasa inocenta sa patrunda in privirea ta obosita, iar anii se vor topi miraculos si putin din universul ingenuitatii va fi al tau, macar atat cat sa simti gustul magic al copilariei.
Nu uitati sa reveniti in lumea celor mici, ori de cate ori aveti ne
1. Nu ma-ntreba nimic in noaptea asta Nici cat e ceasul, nici ce ganduri am Mai bine lasa-ma sa-nchid fereastra Sa nu vad frunzele cum cad din ram Fa focul si preumbla-te prin casa Fara sa spui nimic, nici un cuvant Vreau sa ma sim
În cerneală stau gândurile şi se îmbată. Cu un dans al petelor ele ameţesc străjile porţii de carton şi se strecoară în palatul versurilor. Îşi lăsă rădăcinile la intrare şi se agaţă de pereţii rigizi ai infinitului, sperând să găsească strigătul a
Astazi am reascultat cateva melodii de-ale Nanei Mouskouri si printre amintiri si senzatii, o ascult la cafeaua de dimineata si savurez intens versurile melodiei Only love can make a memory.
Only love can make a moment last. You were there and all the
Se povesteste ca intr-o zi, un tanar s-a oprit in centrul unui mare oras si a inceput sa le spuna trecatorilor ca are cea mai frumoasa inima din lume. Nu dupa mult timp, in jurul lui s-au strans o multime de oameni care ii admirau inima: era intr- a
Din traistuta mea cu ganduri,azi,va ofer o aroma de iubire ce pluteste peste tot.Iubirea,este o muzica a carei frumusete nu se pierde,este plina de dulceata.Iubirea e un sentiment ce nu poate fi uitat niciodata.Licari de iubire se zaresc in priviri,
Citeste mai mult…
Comentarii