Am zarit lumina pe pamant Si m-am nascut si eu Sa vad ce mai faceti Sanatosi? Voinici? Cum o mai duceti cu fericirea? Multumesc, nu-mi raspundeti. Nu am timp de raspunsuri, Abia daca am timp sa pun intrebari Dar imi place aici
Când privim în ceașca de cafea încep gânduri și iluzii unei alte lumi,lăsându-ne ușor purtați de vrajă.Aburii cafelei se ridică ușor și mirosul ne îmbată amețitor, dăruindu-ne cu bunăvoinţă încă o zi. Cafeaua magică nu trebuie sorbită, ci mestecată
Citeste mai mult…
Descântec de ploaie
“Iubesc ploile, iubesc cu patimă ploile,
Înnebunitele ploi şi ploile calme,
Ploile feciorelnice şi ploile-dezlănţuite femei,
Ploile proaspete şi plictisitoarele ploi fără sfârşit,
Iubesc ploile, iubesc cu patimă ploile,
Îmi place
Am să încep o poveste *Femeia din ceașca de cafea*.A fost o dată ca niciodată,așa încep toate poveștile…Ma-m trezit de dimineață,direct la ibricul de cafea să-l pun pe foc.În timp ce flacăra ardea valuri de iubire mă lua,din rotocoalele roșii ale foc
Bună dimineaţa! Nu aşteapta o zi întreagă să râşnești,repede la râșnit să ne bem cafeaua și lasă să curgă cuvintele din cafea, iubire,vise.Lumina dimineții îşi joacă rolul şi se retrage, ca o graţioasă balerină. În jurul ceștii de cafea lumea îş
Citeste mai mult…
Odata o ciocarlie care nu stia daca este fetita sau baiat. O sa ma intrebati cum este posibil asa ceva. Avea tot ce ii trebuia pentru a fi o fetita, insa nu mai voia sa creasca. Adica sa devina o ciocarlie adulta. Sa fie dorita si curtata de baieti.
Otilia Cazimir - Vis Alb
As vrea cu tine sa ma duc departe,
La Polul Nord, sub cerul de opal,
Cand gheata marii clare se desparte
In blocuri plutitoare de cristal.
Desfasurand culorile-i spectrale,
S-ar inalta deasupra noastra ca un fald
Dantela auro
Bună dimineața vă urez...Azi am preparat pentru voi o cafea mai specială,am luat un colț de cer l-am amestecat cu nori de puf,chipul să vă însenineze cu un zâmbet senin precum cerul azuriu.Seninătatea cerului să ne acopere de zâmbete...Am luat o gur
Citeste mai mult…
Mi-am dereticat casa si sufletul pentru că am de gând să vă poftesc la o cafea în fapt de seară, un ritualul plin de tandrețe. Orizontul, lipsit de limite, îți deschide poarta către imaginație, unde sentimentele, trăirile, speranțele, curajul și dor
Comentarii