Nelly Sambriş – Doamna rondelului românesc
Nelly Sambriş – Doamna rondelului românesc. Reeditare electronică cu acceptul direct al autorului NELLY SAMBRIŞ şi al Bibliotecii Cronopedia, realizată de Ioan Muntean.
Citeste mai mult…
Nelly Sambriş – Doamna rondelului românesc. Reeditare electronică cu acceptul direct al autorului NELLY SAMBRIŞ şi al Bibliotecii Cronopedia, realizată de Ioan Muntean.
Citeste mai mult…sursa: Lumină pentru candela din suflet
”Hristos a înviat” înlocuit cu ”Paște fericit”
Iepurele în loc de jertfa lui Hristos – cea mai mare lovitură primită vreodată de lumea creștină
Paștele nu p
Într-un Martie 2018 și început de Aprilie 2018 încercăm să ne regăsim cu toții datorită unei primăveri atât de așteptate și întârziată parcă de Crăiasa Zăpezilor și Ghețurilor care a fost atât de generoasă în sezonul de iarnă. Perioada Postului Paște
Citeste mai mult…
Taifas literar - revistă de scrieri şi opinii literare, nr. nr. 3 (19)/2018 - martie; - ISSN 2458-0198 – ISSN-L 2458-0198; Fondată la Constanţa, noiembrie 2015; REDACŢIA REVISTEI: Director-fondator: Lenuş Lungu; Redactor-şef: Gabriela Mimi Boroian
Citeste mai mult…Când vei vedea-ntre geamuri, la fereastră,
O cupă de cristal,
Şi-n cupa de cristal, o floare-albastră –
Simbolul unui rendez-vous banal –
Oricine-ai fi, să intri fără teamă,
Căci gura mea te-aşteaptă
Şi trupul meu te cheamă!
Citeste mai mult…~ Odine ~ Carte de Iubire~: ~ Cât de dulce e jugul brațelor tale, în jurul meu...: