Felicitări dragi prieteni purtători ai numelui DUMITRU, DUMITRA şi variantelor lor cu ocazia aceastei zile. Vă urez să fiţi mereu sănătoşi, energici şi plini de bucurie. Vă iubesc şi vă preţuiesc pentru tot ceea ce faceţi. Vă trimit o urare virtuală,
În Istoria artelor se cunosc câțiva mari artiști plastici uitați, redescoperiți ani mai târziu: Pontormo, Vermeer, Caillebotte. Acesta din urmă a murit la numai 45 de ani, arta lui fiind c
Felicitări dragi prieteni purtători ai numelui Sfintei Cuvioase Parascheva şi variantelor sale cu ocazia aceastei zile. Vă doresc să fiţi mereu sănătoşi, energici şi plini de bucurie. Vă iubesc şi vă preţuiesc pentru tot ceea ce faceţi. Vă trimit o u
Sincere condoleanţe familiilor îndoliate prin pierderea suferită în încendiul din Bucureşti.
Dumnezeu să-i ierte în pace pe cei morţi în tragicul accident. Doamne, dă-ne din puterea Ta să trecem cu bine peste aceste momente grele. Suntem alături d
Sumar luna octombrie, nr.10 (50), 2015 Citatele lunii /p. 2 Pictori celebri: Alfred Sisley /p. 3 Selecţie şi prezentare şi note, Viorela Codreanu Tiron Pictori de azi: Bucuimul de Iaşi, între legendă şi realitate – 2015 /p. 7 autor: critic de artă, M
Din cimitirul unde îl îngropasem pe domnul inginer Ionescu m-am trezit seara, capul îmi atârna greu după ce golisem acea sticlă, mă sculasem dintr-o grea beţie şi căutam să-mi revin să mă întreb ce e cu mine; încercam să fac ordine în evenimentele