Ieri am prezentat Biserica evanghelică Hălchiu - jud. BRAȘOV
Biserica evanghelică din comuna Hălchiu, județul Brașov a fost construită în secolul al XIII-lea, apoi refăcută în secolul al XV-lea și în anul 1807. Ea
Ieri am prezentat Mănăstirea Neamț (clopotnița) - jud.NEAMȚ
Mănăstirea Neamț este o mănăstire ortodoxă de călugări, situată în comuna Vânători-Neamț, satul Mănăstirea Nemț, județul Neamț. Este cel mai mare și mai
Călătorul
Călător proclamat,
Răbdător, înzestrat,
Din trecut
Petrecut,
Infinit viitor,
Cu-al meu gând
Călător ...
Am șoptit,
Socotit;
Ce a fost ne-nțeles
Își găsește un sens,
Liniștea ia volum,
Se ridică din scrum ...
Eu ating depărtări,
Și vibrări
Palatul Poynar, denumire alternativă Casa Poynar, din municipiul Oradea, este o frumoasă clădire, realizată în stilul secession cu influiențe renascentiste italien
Hotelul Traian, denumire actuală - Grand Hotel Traian, este un hotel din municipiul Iași, situat în Piața Unirii nr. 1. Clădirea a fost construită în anul 1882 după proiect
Taifas literar, nr. 27, trim. I, 2021 - apare trimestrial Revista Taifas literar - revistă multilingvă de scrieri şi opinii literare - ISSN 2458-0198 – ISSN-L 2458-0198; Fondată la Constanţa, noiembrie 2015; REDACŢIA REVISTEI: Director-fondator: Le
Ieri am prezentat Palatul de justitie - ALBA IULIA
Palatul de justiție, denumire alternativă Tribunalul, denumire actuală Curtea de Apel din municipiul Alba Iulia este un edificiu impozant al orașului, ce are stat