Toate discuțiile (12)
Cum iubesc barbatii
Nu este usor sa te adaptezi noii generatii de femei care vor barbati sensibili dar in acelasi timp puternici si protectivi.Sunt in ”razboi” cu femeile si nu reusesc sa le inteleaga,se proclama puternici,dar se simt instabili,siguri pe sentimentele lo
Citeste mai mult…Test riguros...
Stai sub un prun. Te uiţi în prun şi vezi prune. Te uiţi pe jos: nu sunt prune. Scuturi prunul. Te uiţi în prun: nu sunt prune. Te uiţi pe jos. Nici acolo nu sunt prune.
Câte prune au fost în prun?
Citeste mai mult…Jurnalul unui barbat de peste 40 de ani
Din cauza serviciului meu sedentar si in consecinta a acumularii de grasime pe burta, compania mi-a oferit un serviciu de antrenament personal intr-o sala de sport.
Am acceptat bucuros si chiar m-am dus personal sa ma programez.
Mi-au dat o instructoar
Barbatul in pielea unei femei
Un barbat era satul de a mai merge la munca in fiecare zi iar sotia lui sa stea acasa. Voia sa vada cu ochii lui ce se petrece in timp ce el muncea din greu la birou, zicand astfel:
Doamne eu merg la serviciu in fiecare zi si muncesc 8 ore pe zi, in t
Dorinta barbatului
Un biker gonea pe coasta Californiei, cand cerul se intuneca subit si auzi o voce bubuitoare:
-Deoarece ai INCERCAT sa-mi fi credincios in toate cele, iti voi acorda o dorinta, caci eu sunt Dumnezeul tau!
Se opreste bikerul si spune:
-Doanme, fa-mi un p
Barele de la perdea...poveste adevarata
O femeie recent divortata,isi petrecu prima zi impachetindu-si lucrurile in cutii si valize. A doua zi a venit un camion si a incarcat totul,inclusiv mobila.
A treia zi ,s-a asezat pe jos,in sufrageria goala,a pus muzica in surdina,a asezat doua lumin
Gimnastica pentru creier
Daca:
2 + 3 = 10
7 + 2 = 63
6 + 5 = 66
8 + 4 = 96
Atunci care este rezultatul la:
9 + 7 = ?????
Citeste mai mult…Cand barbatii raspund in reviste pentru femei
Maria ne-a scris:
Saptamana trecuta, intr-una dintre zile, am plecat la servici lasandu-mi sotul in fata televizorului. Am luat masina si am plecat catre locul de munca. La nici un kilometru departare de casa, se auzeau niste zgomote de la motor si a
Citeste mai mult…Femeile in timpul unui meci de fotbal
1. Astia cu cine joaca?
2. Pot sa schimbi pe Acasa;vreau sa ma uit la Aniela??
3. Auzi, ala care o dat gol e casatorit?
4. Tie care tricou iti place mai mult?
5. Aia care n-au mingea de ce fug?
6. Te intereseaza si prelungirile?
7. Cate reprize sunt in tot
EMOTII.TOAMNA.UN NOU AN SCOLAR
Deja soarele nu mai dogorește, iar firele de nisip se preling ușor printre degete… Nisipul vacanței ce tocmai s-a încheiat. Particulele minuscule închid în ele, fiecare, o lume, un vis sau o amintire. Treptat, nisipul se metamorfozează într-o clepsid
Citeste mai mult…Dorinta femeii
O tipa se plimba pe plaja cand deodata dadu peste lampa fermecata.
O ridica, o freca si aparu Duhul.
Tipa incantata il intreba daca ii poate indeplini trei dorinte.
Duhul zise: “Nu. Datorita inflatiei, datorita veniturilor reduse in tarile lumii a tre
Citeste mai mult…