Ce este femeia?
O pictură superbă muncită în ani de un artist care a reuşit, prin răbdare şi curaj, să surprindă femeia în cele mai importante momente ale creației sale? Iubită, soție, mamă, bunică. Acest tablou
via Ce este femeia?
Ce este femeia?
O pictură superbă muncită în ani de un artist care a reuşit, prin răbdare şi curaj, să surprindă femeia în cele mai importante momente ale creației sale? Iubită, soție, mamă, bunică. Acest tablou
Până se termină ţuica din butoi, ca efect al consumării m-am mai lovit de-o dilemă: Câte animale vezi în imaginea de mai jos? ŞI anume care sunt acestea?
Citeste mai mult…Pentru:
– Mihai, Mihaela, Miha, Mihacea, Mihail, Mihail, Mihailo, Mihailo, Mihailu, Mihaiu, Mihale, Mihalea, Mihali, Mihalia, Mihaly, Mihăică, Mihăicuță, Mihăilă, Mihăilă, Mihăiţă, Mihlea, Mihoi, Mihu, Mihuţ, Mihuţa, Mişu, Mişa;
– Gabriel, Gabriela,
Citeste mai mult…Citeste mai mult…
Prizonierul din cafea
Ca norul de pe munte, sau ceaţa din văi,
Când se amestecă norul cu ceaţă. Undeva sus
(Pe la mijoc de codru verde),
Ţi-am trecut ţie o parte din povară clipei
De-acum (care e dulce), din povară clipe
Citeste mai mult…
# 1. Împărțiți 50 pe jumătate și adăugați 20.
# 2. Găsiți caracterele dispărute în această serie: J2,?, F8, D16, B32.
# 3. Cât de mult timp puteți scădea 5 din 50?
PREFER ACRITURA CASEI, în locul guvernanților. Zisei să-mi atenuez, oleacă, acreala provocată de faptele ilegale ale guvernanților. Fapte la care asistăm neputincioși, că nici Piața Victoriei nu mai e liberă. S-a ocupat
O nouă zi, o nouă provocare! Pentru astăzi vă propun un test care vă va da mari bătăi de cap. Sunt convins că nu o să ghiciți răspunsul din prima.
De data aceasta, testul acesta este mai complicat decât pare. Trebuie să privești cu mare atenție ș
Citeste mai mult…Diferența dintre cele două imagini este foarte simplă, însă trebuie să-ți dai seama și care este. Pare totul identic, nu?
Dacă ne uităm în imaginea de mai jos vom observa că ambele imagini sunt la fel, asta am zice pentru început, însă există o difer
Sursă: Cum arată masa de prânz la școală, în diferite țări ale lumii - Lavinia Melania Bratu
Reprezentanții organizației Sweetgreen care luptă activ cu combaterea obezității la copii a decis să compare mesele care sunt servite în școlile american
În problemele ce urmează (5) va trebui să mutaţi un singur chibrit pentru a reflecta o egalitate reală!
Succes! (răspunsurile le veţi nota cu nr. problemei şi apoi soluţia dv).
1.
2.
3.
4.
5.
Citeste mai mult…Ei bine, pentru interesul vostru, voi veni cu o altă imagine a puzzle-ului. Verificați imaginea și aflați ce formă se va potrivi cu opțiunile date.
Găsiți numărul dat de serii și rezolvați ecuația.
Să vedem dacă puteţi să rezolva acest puzzle dublu.
Găsiți valoarea "A" din prima ecuație și aplicați-o pe a doua ecuație și apoi găsiţi iar găsiți răspunsul.
Probleme:
Dacă 9 = 72 , 8 = 56, 7 =