„Nu iubești pe cineva pentru că este perfect, îl iubești în ciuda faptului că nu este.”
Jodi Picoult
Iubirea, mulți o numesc în fel și chip, Robert Fulghum o numește ciudățenie, Mahatma Gandhi semuiește dragostea cu însăș
În fiecare piață există, în preajma sărbătorilor de iarnă, câte un șmecheraș care vinde petarde (pe ascuns)… de contrabandiștii de țigări sunt deja plictisit… dar azi am avut un șoc!!!
Se apropie de mine un tip la vreo 35 de ani și mă întreabă încet
Moș Crăciun cu și fără mască
„Fără daruri, Crăciunul nu este Crăciun.” - Louisa May Alcott
Când m-am întâlnit cu Moș Crăciun, prima dată, aveam doar trei ani, adică acum jumătate de secol. A bătut zgomotos la ușă și ajutat de ospitalitatea ardelene
Citeste mai mult…La 20 noiembrie 1989, statele din Organizaţia Naţiunilor Unite parafau Convenţia pentru Drepturile Copiilor.
Potrivit documentului, fiecare dintre aceștia are dreptul la viaţă, la educaţie, de a nu fi ab
„Nu iubești pe cineva pentru că este perfect, îl iubești în ciuda faptului că nu este.”
Jodi Picoult
Iubirea, mulți o numesc în fel și chip, Robert Fulghum o numește ciudățenie, Mahatma Gandhi semuiește dragostea cu însăș
Ziua de 19 noiembrie este dedicată bărbaților. Peste 60 de țări ale lumii sărbătoresc Ziua internațională a bărbaților, cu scopul de a promova sănătatea bărbaților și a băieților, îmbunătățirea relațiilor și
Bunădimineaţa! Cafeluţa de sfârşit de an...
Marţi. Te iubesc
poezie de Grinczveig Daniel
Misterul feminin îmbracă zilele şi timpul
se mişcă brownian spre falsa senectute;
mă simt pierdut printre atâtea clipe unde
domnesc atingerile tale şi unele priviri
dopate cu emoţii şi trăiri.
E ma
Citeste mai mult…"Punți între două culturi" - Ultimul eveniment bilingv în 2017.
La 13 Decembrie 2017 editura SAGA a încheiat cu succes un ciclu de patru întâlniri sub denumirea generică: "Punți între două culturi" care au demonstrat integrarea artei și a scrisului
Regele Mihai a lucrat ca agent de bursă la New York, a mâncat mereu la prânz un singur fel, masa a durat 20-30 de minute şi de-a
MÂNA CARE VREA SĂ MÂNGÂIE
- Cineva cunoscut care mi-a văzut podul palmei a început să se mire:
- Cum acestea sunt mâinile unui scriitor de factură romantică? Mâini care vor să mângâie?
- De ce nu? Contează că sunt pline cu răni de la muncă?
Dionisie Dinu Pop
de Mugur Dumitriu
Și muzele au muze, și sânii lor le ard,
Și buzele își mușcă de-atâta nesărut.
Luni nu scriu poezie căci muzele îmi cad
În vechi păcate scrise în patimi de demult.
Și muzele au muze, pe care le așteaptă
Pe pa
Citeste mai mult…Ceaiul este a doua cea mai populară băutură din lume, după apă, şi este firesc să aibă o zi în care să fie celebrat internaţional. Este sărbătorit nu pentru a bea
Pentru a putea ierta, trebuie să fii asemenea unui Părinte, adică să evoluezi în înţelepciune, puritate şi forţă emoţională. Cred că cei care găsesc puterea de a se ierta
Să vedem și partea frumoasă a lucrurilor: lunea este doar o dată pe săptămână.
Luni
Jurnal (din volumul în pregătire „Ilustrate cu timbru sec”)
de Silvia Miler
Pe buze. Este ianuarie,
Cactuşii dorm iar
Macii se-nscriu în
Citeste mai mult…