Deja soarele nu mai dogorește, iar firele de nisip se preling ușor printre degete… Nisipul vacanței ce tocmai s-a încheiat. Particulele minuscule închid în ele, fiecare, o lume, un vis sau o amintire. Treptat, nisipul se metamorfozează într-o clepsid
O tipa se plimba pe plaja cand deodata dadu peste lampa fermecata. O ridica, o freca si aparu Duhul. Tipa incantata il intreba daca ii poate indeplini trei dorinte.
Duhul zise: “Nu. Datorita inflatiei, datorita veniturilor reduse in tarile lumii a tre
TREI CALATORI SE INTALNESC.LI SE FACE FOAME DAR NU AU DE MANCARE DECAT 5 PAINI:PRIMUL CALATOR ARE 2 PAINI,AL DOILEA ARE 3 PAINI IAR AL TREILEA NU ARE NIMIC SI TREBUIE SA PLATEASCA CELOR DOI.CAT A PLATIT FIECARUIA DACA FIECARE A MANCAT IN MOD EGAL?CO
Viata e unica,ia-o in serios! Viata e frumusete, admir-o! Viata e bucurie, gust-o din plin! Viata e un vis, transforma-l in realitate! Viata e o sfidare, infrunt-o! Viata e o datorie, implineste-o! Viata e un joc, joaca-l! Viata e pretioasa, ai grija
Cele numarate pana acum vin sa adune momente. Amintiri, clipe petrecute impreuna sau departe. Vin sa spuna povesti trecute si uitate. Povesti pe care le-am spus sau nu. As vrea sa le auzi. Sa stii ce s-a intamplat, cum au trecut peste noi si ce urme
Nu-mi place ceaţa parcă mă doare, ploaia îmi place, torenţială sau mocăneasca, nu contează. Ceaţa îmi îngustează orizontul, casele arată altfel, nu văd, trebuie să-mi imaginez, mereu să-mi imaginez ce e dincolo de ea. Mă doare ceaţa şi mă îndeamnă să