Răspunsuri

  • Trebuie să cunoşti mai întâi câteceva din structura site-ului (facilităţi şi destinaţii)

    1. pagina principală Acasă: pagina de intrare pe diferite elemente ale site-ului (are o bară de navigare către diferite alte pagini şi subpagini) şi mai multe module care după un sumar de tiluri au in martea de jos (fiecare) 2 link-uri (scrise cu albastru) - Adaugă... şi Vizualizează tot. După cum le spune şi numele, un clic pe fiecare din ele face trimitere către acţiunea dorită.

    2. Tot pe pagina principală (Acasă) sub caseta/modul de întâmpinare se află caseta/modul Activitate recentă. Imediat su titlul casetei se află o listă de opţiuni Partajează: Comentariu pe Blog · Discuţie · Eveniment ·Fotografii · Imagini video · Notă. Este o altă modalitate rapidă de acces către anumite zone ale site-ului.

    3. Pagina personală: pagina specifică fiecărui membru (se poate personaliza ca aspect şi conţinut, este ceva asemănător paginii principale, dar se referă numai la elementele specifice fiecărui membru).


    Elemente de conţinut care pot fi folosite (se accesează din bara de navigare de sus, după denumirea specifică, care deschide o nouă filă a respectivului domeniu; pendru a adăuga conţinut în acel domeniu, în partea dreaptă-sus se află un buton Adaugă..., care în principiu deschide o casetă de editare text in care se editeazză conţinutul ce urmează a fi adăugat; caseta are în partea de jos un buton Adăugare sau Postare).


    4. Bloguri: însemnări personale de tip jurnal personal (activitate desfăşurată, gânduri, sentimente etc. specifice acestui gen)

    5. Grupuri: zonă ce grupează mai mulţi membri ai reţelei după interese tematice sau preferenţiale. Denumirtea grupului în general sugerează tematica sau interesul de asociere. În cadrul fiecărui grup, pe baza tematicii sale, se publică diferite teme de dezbatere. Un membru al grupului (orice membru poate deveni membru al unuia sau mai multor grupuri prin aderare) poate contribui cu răspunsuri la temele propuse sau poate propune el însuşi teme/subteme în concordanţă cu preocuparea grupului.

    6. Forum: zonă de dezbateri tematice pe categorii prestabilite la care pot participa oricare dintre membri (spre deosebire de grupuri, la aceste dezbateri nu e necesara apartenenţa membrului la categoria respectivă). Orice membru poate iniţia o temă de dezbatere în oricare din categoriile disponibile. (este chiar zona pe care ne aflăm acum).

    7. Fotografii, Videoclipuri: pagini specifice  postării de fotografii sau videocluipuri care comunică informaţii (nu sunt pagini de depozitare a fişierelor respective).

    8. Biblioteca: zonă destinată bibliotecii electronice Cronopedia (grup specific).

    9. Evenimente: zonă destinată organizării, descrierii şi desfăşurării virtuale a unor evenimente culturale.

    10. Note: zonă destinată unor autori selectaţi pentru publicarea de materiale diverse.

    11. chat: pagină specifică de discuţii intre membri online.

    12. Cartea sfinţilor, Calendarul zilei - pagini specifice unor evenimente religioase sau aniversare.

  • Exact cum ai publicat aici la Diverse.Sus, in coltul din dreapta scrie +Adaugare

Acest răspuns a fost șters.

categorii forum

Topics by Tags

Monthly Archives

-->