Taifas literar - revistă de scrieri şi opinii literare nr. nr. 1/2017, ianuarie, februarie, martie (15, 16, 17) - culori de iarnă; - ISSN 2458-0198 – ISSN-L 2458-0198; Fondată la Constanţa, noiembrie 2015; REDACŢIA REVISTEI: Director-fondator: Lenuş Lungu; Redactor-şef: Gabriela Mimi Boroianu; Tehnoredactor: Ioan Muntean; Corectori: Gabriela Mimi Boroianu, Ioan Muntean; Redactori: Lenuş Lungu, Gabriela Mimi Boroianu, Ioan Muntean; Grafică, coperţi, ilustrare: Ioan Muntean – prelucrare foto web.
Răspunsuri
Felicitari autorilor si colaboratorilor!
felicitari frumoasa surpriza sa ma regasesc in paginile revistei, multumesc
vreau si eu un exemplar
Probabil că unii nu sunt interesaţi de apariţia în vreo revistă sau de promovarea oferită de noi. Vom analiza şi politica redacţiilor de includere a autorilor în sumarele revistelor. Azi am expediat cele 9 exemplarte comandate şi plătite.
În curând voi comunica un nou sistem de publicare a autorilor în reviste şi de comandă a acestora.
Stimaţi colaboratori şi cititori ai revistei Taifas literar,
Până azi am primit comenzi pentru 18 exemplare şi încasat bani pentru 9 exemplare. Cu scuze pentru cei ce au plătit deja mai prelungim termenul de efectuare a comenzilor pâna la 01.09.2017, după care vom expedia exempalrele plătite până la acel moment. În situaţia în care numărul comenzilor nu va fi corespunzător vom sista apariţia revistei tipărite - cu regret şi amărăciune - şi ne vom gândi şi la condițiile a apariţie online.
Nu mai reţin dacă am specificat: vreau şi eu 2 exemplare. Mulţumesc!
Vreau şi eu un exemplar tipărit, am uitat să specific!
Desigur că o voi dori în bibliotecă, alături de celelalte. VB!