Taifas literar, nr. 1/2020 - Revista Taifas literar - revistă internaţională de scrieri şi opinii literare - ISSN 2458-0198 – ISSN-L 2458-0198; Fondată la Constanţa, noiembrie 2015;
REDACŢIA REVISTEI: Director-fondator: Lenuş Lungu; Redactor-şef: Gabriela Mimi Boroianu; Tehnoredactor: Ioan Muntean; Corectori: Gabriela Mimi Boroianu, Ioan Muntean; Redactori & colaboratori: Gabriela Mimi Boroianu, Lenuş Lungu, Camelia Ardelean, Adriana Iftimie Ceroli, Victor Rusu – critic literar, membru al U. S. R., Puiu Răducan, Matei Ioaniţiu; Grafică, coperţi, ilustrare: Ioan Muntean – prelucrare foto web;
Colaboratori: prof. Florin Smarandache – SUA, Cristian George Brebenel – Uniunea Scriitorilor Craiova, Ion Cuzuioc - Ambassador of Peace – Chișinău, prof. Smaranda (Mada) Cazan-Livescu UNIFERO & Diplomatic – USA
Membru de onoare (postmortem) Constantin Stana
Trebuie să fii membru al Cronopedia pentru a adăuga comentarii!
Răspunsuri
am citit cu atenție și placere o revista de calitate și nu pot decât sa am tot respectul pentru autori și pentru acel grup care a contribuit la apariția acestor excelente pagini de cultura!
Felicitări! Un conținut bogat și interesant! Mult succes!
Scrierea despre iarnă (Jocuri de cuvinte - iarnă), fișier pdf, poate fi consultată complet, cu imagini. cu linkuri „muzicale”, descărcată, distribuită....
Să fiți iubiți!
Jocuri%20de%20cuvinte%20-%20iarn%C4%83.pdf
felicitari cum se poate colabora?
Mulţumim, dle Ovidiu, v-am răspuns mai în detaliu pe mesagerie!
Revista este publicată şi aici:
Taifas literar, nr. 1/2020 (calameo)
Taifas literar, nr. 1/2020 (fliphtml5)
Taifas literar, nr. 1/2020 (pubhtml5)
Taifas literar, nr. 1/2020 (scribd)
Taifas literar, nr. 1/2020 (academia.edu)
Taifas literar, nr. 1/2020 (yumpu)
Taifas literar, nr.1/2020 (cupdf)