Toate discuțiile (33)
Concurs altmarius - Etapa XVII; întrebarea 15
Concursul va avea 20 de întrebări. În fiecare zi (de luni până vineri) se va pune o întrebare - la orele 6 - cu trei variante de răspuns, la care așteptăm opțiunea dumneavoastră până la orele 20 (ora R
Concurs altmarius - Etapa XVII; întrebarea 16
Concursul va avea 20 de întrebări. În fiecare zi (de luni până vineri) se va pune o întrebare - la orele 6 - cu trei variante de răspuns, la care așteptăm opțiunea dumneavoastră până la orele 20 (ora
Concurs altmarius - Etapa XVII; întrebarea 5
Concursul va avea 20 de întrebări. În fiecare zi (de luni până vineri) se va pune o întrebare - la orele 6 - cu trei variante de răspuns, la care așteptăm opțiunea dumneavoastră până la orele 20 (ora
Aurelia Albatros - Iubitul meu pierdut printre cuvinte ( Poem în proză )
Iubitul meu din necuvinte mi s-au întins atâtea aripi prin zborul de cuvinte de-mi vine să-mi colind poemele de seara până-n zori, de cele mai multe ori.
Ca năluca unui gând alunecând flămând prin pori, vii noaptea pe furiș și-mi înfășori rațiun
Concurs altmarius - Etapa XVII; întrebarea 14
Concurs altmarius - Etapa XVII; întrebarea 4
Concursul va avea 20 de întrebări. În fiecare zi (de luni până vineri) se va pune o întrebare - la orele 6 - cu trei variante de răspuns, la care așteptăm opțiunea dumneavoastră până la orele 20 (ora Ro
Concurs altmarius - Etapa XVII; întrebarea 13
Dorina Pop - Clorofila de pe tâmpla șinelor (poem în proză)
Biciuim firele de iarbă cu talpa bocancului ruptă în amintirea copilăriei. Doar buruienile exaltă, florile își mușcă sângele cu dinții cariați pătând din neglijență clorofila ce se usucă la soare.
Fiecare gară are trenul ei! Fiecare piatră e în c
Meniuri de post ca la carte
Meniuri de post ca la carte
Am intrat în postul Crăciunului, perioadă în care renunţăm să mai mâncăm "de dulce" şi optăm pentru acele preparate "de post" hrănitoare şi foarte nutritive. Cel mai indicat este să ne axăm pe gătirea alimentelor în prop
Concurs altmarius - Etapa XVII; întrebarea 11
Concurs altmarius - Etapa XVII; întrebarea 3
Concurs altmarius - Etapa XVII; întrebarea 3
Concursul va avea 20 de întrebări. În fiecare zi (de luni până vineri) se va pune o întrebare - la orele 6 - cu trei variante de răspuns, la care așteptăm opțiunea dumneavoastră până la orele 20 (ora RomâEmanuel … “După douăzeci de ani”, Atelierul de Robotică, Univers și Alchimie !
Un sfârșit de Octombrie 2018 și început de Noiembrie 2018 aflate sub semnul unor nesperate temperaturi mediteraneene. Câte o zi ploioasă totuși anunță că astrul solar și curenții de aer din atmosferă ar putea sista încălzirea… Frunzele uscate, care
Citeste mai mult…