Ieri am prezentat clădirea Primăriei - MIERCUREA CIUC.
Primăria municipiului Miercurea Ciuc, denumiri și destinații anterioare: Sediul comitatului Ciuc,Sfatul popular raional Miercurea Ciuc, este o impozantă clădi
Teatrul de Nord, este teatrul municipiului Satu Mare, cu sediul în Strada Horea, nr.3-5, în cadrul său funcționând atât o secție română, cât și una maghiară cu nume
Ieri am prezentat Mănăstirea din comuna Cârța, județul SIBIU.
Mănăstirea din comuna Cârța, județul Sibiu, a fost fondată încă din anul 1202 de către călugării cistercieni, în vremea regelui Emeric. Apariția cister
Ieri am prezentat Biserica reformată, denumiri alternative: Biserica Cetății, în limba maghiară –Vártemplom,Biserica Mare,Nagytemplom, cea mai veche clădire din municipiul Târgu Mureș,.
Un final deOctombrie 2021animat de zile răcoroase, ușor însorite peste zi, fără ploi consistente, găsindu-ne pe toți cu gândurile departe, și un debut deNoiembrie 2021gravitând în jurul acelorași note și tente autumnale. Sentimentele proprii s-a
Biserica Sfanta Treime din stațiunea Azuga, județul Prahova, a fost construita intre anii 1902 – 1903, pe locul unui vechi han, o mare parte din cheltuielile pentru r
Mănăstirea Secu din localitatea Pipirig, comuna Vânători, județul Neamț este o veche vatră monahală ortodoxă de trăire duhovnicească din Moldova, având statut de monum