Bună dimineaţa. Joi!
... azi, să ajungă pentru toată lumea!...
"Imposibilul nu există. Până și Soarele și Luna se mai întâlnesc când li se face prea dor!"
Citeste mai mult…
... azi, să ajungă pentru toată lumea!...
"Imposibilul nu există. Până și Soarele și Luna se mai întâlnesc când li se face prea dor!"
Citeste mai mult…
Concursul va avea 20 de întrebări. În fiecare zi (de luni până vineri) se va pune o întrebare - la orele 6 - cu trei variante de răspuns, la care așteptăm opțiunea dumneavoastră până la orele 20 (ora Rom
Concursul va avea 20 de întrebări. În fiecare zi (de luni până vineri) se va pune o întrebare - la orele 6 - cu trei variante de răspuns, la care așteptăm opțiunea dumneavoastră până la orele 2
Se leagănă când merge,
La multe bodegi se oprește,
Pahar după pahar culege,
Bea până uită cine este.
Citeste mai mult…Cincinat Pavelescu – Ce este o epigramă și cum se face?
Țiu de la început să-mi exprim gratitudinea cea mai caldă scumpului nostru președinte care, reluând firul vechilor șezători ale Societății Scriitorilor Români, s-a gândit și la mine și m-a smu
Iubi, plimbăreața mea,
Pământul ți-l pun la picioare,
Dar stai cu mine, nu fi rea.
Te doresc sau mi se pare?
Citeste mai mult…Nu am pozat-o nud, am… fript-o.
Of, a fost „bună rău” vecina.
Nu ne-am jucat, chiar i-am înfipt-o.
Iubirea-ncinge, bat-o vina!
Citeste mai mult…Concursul va avea 20 de întrebări. În fiecare zi (de luni până vineri) se va pune o întrebare - la orele 6 - cu trei variante de răspuns, la care așteptăm opțiunea dumneavoastră până la orele 20 (ora Româ
Cântă unde poate,
Dar când dispare sonorul,
Sunete false scoate,
Pierde într-o clip tonul.
Citeste mai mult…Să spună ceva bun, e o tortură,
Cocoțat în parlament țipă tare,
Scoate cuvinte goale pe gură,
Are multe parale în buzunare.
Citeste mai mult…Epigrama (din latină epigramma, prin franceză épigramme) este o specie a poeziei lirice, de proporții reduse, de obicei catren, care satirizează elementele negative ale unui caracter omenesc, ale unei situații etc. și se termină printr-o poantă iron
Nu știe să vorbească bine,
Are pe site uri un chip frumos,
Mă iubește pe mine, pe tine,
Dar are un suflet gol, găunos.
Citeste mai mult…
"Dimineaţa este primăvara zilei.''
Bună dimineața, suflet nobil! O ceașcă de cafea fierbinte așteaptă să îți ureze o zi minunată şi plină de bucurii. Soarele să îți strălucească în suflet și zâmbetul să ţi se aștearnă pe buze. Îţi doresc o săptăm