Toate discuțiile (14)
La mulţi ani purtătorilor numelui Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruinţă!
În zi de mare sărbătoare a Ortodoxiei, pentru că purtaţi numele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, vă urez multă sănătate şi fericire! Întreaga viaţă să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de lumină şi sănătate.
Citeste mai mult…
Vin floriile cu bucurii... şi bucuriile cu flori!
Las puțină primăvară la ușa dv... să vă bucure privirea...
O zi plină de fericire și împliniri tuturor purtătorilor numelor de flori!
La mulţi şi binecuvăntaţi ani!
Onmastică fericită! Ziua numelor voastre de flori să fie luminoasă și să se prelung
Hritos a Înviat!
Dorindu-vă aceeaşi bucurie pe care au avut-o Femeile Mironosiţe când L-au văzut pe Domnul Înviat şi pacea pe care El a dat-o Sfinţilor Apostoli, venind în mijlocul lor, lumina Învierii Domnului să ne lumineze sufletele, iar biruinţa Mântuitorului asu
Citeste mai mult…Sărbători pascale cu bucrie şi Lumină! Hristos a Înviat!
Lumină Divină a Sfintelor Paşte să vă aducă tot ceea ce poate fi mai bun pe lume, Bunul Iisus prin jertfa lui să vă fie alături toată viaţa, mereu viu în sufletul fiecăruia şi astfel vom trăi veşnic!
Citeste mai mult…
Hristosd a Înviat! Bucuraţi-vă!
Luminează-ţi inima cu Credinţă
Întăreşte-o cu Speranţă,
Încălzeşte-o cu Iubire!
Lumină din Lumină am luat,
Lumină din Lumină-ţi dăruiesc!
Citeste mai mult…
confu Domine?
Confu Domine?
Ma intorsesem nebiruitor la mine... Poate ca pacatul sexual are legatura cu a vibra. Ajuta-ma Doamne, am spus ca egregor in mintea mea. Si mi s-a aratat satan imbracat in haina albastru-vinetie, sezand si mi-a spus: - Eu am facut pacatu
Citeste mai mult…Revista Cronos nr. 1 (42), ianuarie 2019
Revista Cronos nr. 1 (42), ianuarie 2019. Revista Cronos - izvor de cultură, peniţa de aur - revistă internaţională de cultură, fondată la Constanţa, martie 2013, Anul VI, serie nouă. ISSN 2286 – 1963. ISSN-L 2286 – 1963.
REDACŢIA:
Director fonda
Revista Taifas literar nr. 1 (23), ianuarie 2019
Taifas literar nr. 1 (23), ianuarie 2019, Revista Taifas literar - revistă internaţională de scrieri şi opinii literare - ISSN 2458-0198 – ISSN-L 2458-0198; Fondată la Constanţa, noiembrie 2015; REDACŢIA REVISTEI: Director-fondator: Lenuş Lungu;
Citeste mai mult…Va ofer cu mare drag din Covasna ...
Spring 2019, “Tom&Jessie”, Geo-Strategii Europene, Expoziția “Haiku”, Postul Paștelui !
Luna Martie 2019 s-a scurs aducând zile tot mai călduțe, dar cu adieri de vânt destul de reci chiar și în zonele de câmpie. Doar ploițe scurte au mai întrerupt din când în când razele plăcute și tandre ale Soarelui. Florile s-au grăbit să înfloreasc
Citeste mai mult…Setaţi!
onectare cu Facebook |
exegeza pacatului pana la fior
Exegeza până la fior sau Degetele de fum gri dens.
Duhul Sfânt sau jocul în reprise! Văd picioarele lui Daniel Titirezu și înțeleg că prin faptul că murim și că-s picioarele lui că o foarfeca, că Dumnezeu pe lumea asta merge la pas cu noi. Trebuie î
Citeste mai mult…