Tăcerea… ea, ca și sufletul, poate fi diferită…tăcerea magică e învăluită în mister, poate să lumineze.
Dă inspirație creatoare, sentiment de armonie. In tăcere, se pot auzi sunetele universului.
Și
Numele Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena sunt nume foarte frecvente. Pe 21 mai îi sărbătorim pe toţi cei care poartă aceste nume sau derivate ale acestora. Un mesaj de felicitare în versuri de Sfinţii Constantin şi Elena şi o zi ziua mai frumoas
Ce monument e in poza de mai jos?
Citeste mai mult…Ce monument e in poza de mai jos?
Primăria municipiului Câmpulung Muscel, județul Argeș, denumire și destinație alternativă –
Citeste mai mult…Ce monument e în poza de mai jos?
Citeste mai mult…2 ÎNTREBĂRI
Ce monument e în poza de mai jos?
„Într-o eră de supraîncărcare a informațiilor, fotografiile oferă o modalitate rapidă de a învăța și o formă compactă de memorat. O fotografie este similară cu un citat, o maximă sau un proverb. Fiecare dintre noi stochează sute dintre ele în mintea
Ce monument e in poza de mai jos?
Ieri am prezentat clădirea fostului Teatru I.L.Caragiale din ALBA IULIA, azi Casa de cultură a studenților.
Teatrul Caragiale din municipiul Alba Iulia, denumire actuală – Casa de Cultură a Studenților, denumiri al
Ieri am prezentat Biserica reformată din municipiul Năsăud - jud. BISTRIȚA NĂSĂUD.
Biserica Reformată din municipiul Năsăud, județul Bistrița Năsăud, apare prima dată înscrisă în analele centrale în anul 1883 ca
Ieri am prezentat Biserica romano-catolică din satul Coștiu - Jud. MARAMUREȘ
Localitatea Coștiui, în limba maghiară - Rónaszék și în limba ucraineană – Коштіль, este un sat al comunei Rona de Sus, județul Maramureș
Citeste mai mult…Nicu Doftoreanu - Tangouri la minut cu ecouri pentru mai târziu - Reeditare electronică cu acceptul direct al autorului NICU DOFTOREANU şi al Bibliotecii Cronopedia, realizată de Ioan Muntean.
Citeste mai mult…
Uneori întâlnești pe cineva și este atât de clar că cei doi, la un anumit nivel, aparțin unul altuia. Ca iubiți, sau ca prieteni, sau ca familie, sau ca ceva cu totul diferit. Doar lucrează, fie că se înţeleg, fie că sunt îndrăgostiți sau sunt part
Citeste mai mult…Tăcerea… ea, ca și sufletul, poate fi diferită…tăcerea magică e învăluită în mister, poate să lumineze.
Dă inspirație creatoare, sentiment de armonie. In tăcere, se pot auzi sunetele universului.
Și
Ce monument e în poza de mai jos?
Ieri am prezentat clădirea Primăriei - BOTOȘANI.
Clădirea Primăriei municipiului Botoșani este o veche și frumoasă clădire, monument istoric și de arhitectură, inconfundabil, veritabilă emblemă arhitectonică a ora
Îmi cer scuze am avut un deces în familie (soacra 84 ani). Sper sa nu mai lipsesc chiar asa de mult.
Va astept cu raspunsuri la 3 intrebari pana pe
24 mai ora 11.00.
Vă multumesc pentru întelegere!
Citeste mai mult…Un final de lună Aprilie 2021 cu zile plăcute și senine, dar și cu câte o sincopă cu cer variabil și averse scurte, și un început de lună Mai 2021 în care căldura primăverii se simte la nivelul solului și ploițele sunt o adevărată binecuvântare pent
Ieri am prezentat Biserica Sf. Dumitru - SUCEAVA
Biserica „Sfântul Dumitru” din Suceava este o biserică ortodoxă construită între anii 1534 – 1535, ce se află situată pe Strada Ștefan cel Mare (fosta Stradă Domnea
Citeste mai mult…