Filtrează după
Ultima activitate
Cele mai noi discuții
Cel mai popular
CE MONUMENT E IN POZA DE MAI JOS?
Ieri am prezentat Casa eparhială - Chișinău - REPUBLICA MOLDOVA
Casa eparhială (Palatul Mitropolitan, Casa Serafimov) din Chi ș inău, Republica Moldova a fost o cladire în stil neobizantin cu 3 etaje din piatră şi că
Citeste mai mult…
sursa: descoperă.ro
Filmele SF au reușit de-a lungul timpului să extindă limitele tehnologiei și ale creativității artiștilor.
Filmele science fiction s-au bucurat de un public extrem de larg de-a lungul timpului, reușind să ofere diferitelor ge
Citeste mai mult…
Ce monument e in poza de mai jos?
Ieri am prezentat Colegiul național Ienachiță Văcărescu - TÂRGOVIȘTE
Colegiul Naţional “Ienăchiţă Văcărescu” primul creat în judeţul Dâmboviţa în epoca modernă – este continuatorul firesc al formelor de învăţământ
Citeste mai mult…
Filmele SF au reușit de-a lungul timpului să extindă limitele tehnologiei și ale creativității artiștilor.
În topul nostru ne apropiem de vîrf, aşa că merităm o recapitulare:
10. District 9 (2009)
9. Children of Men (2006)
8
Citeste mai mult…
Ieri am prezentat Biserica Adormirea Maicii Domnului - CONSTANȚA
Aici admiri o carte poștală reprezentând Biserica Ortodoxă “Adormirea Maicii Domnului” din municipiul Constan ța. Această biserică este una dintre ce
Citeste mai mult…
Ce monument e în poza de mai jos?
Ieri am prezentat Gimnaziul din Bran (azi Liceul Sextil Pușcariu) - jud, BRAȘOV
Vă rog să-mi dați și mie câte un punct!
Aici admiri o veche carte postală reprezentând Gimnaziul din comuna Bran, județul Brașov (Lic
Citeste mai mult…
Ieri am prezentat Biserica Sfinții Voievozi - Grivița - BUCUREȘTI
Biserica ortodoxă “Sfinții Voievozi-Grivița” din municipiul București este un important monument de cultură și arhitectură, situat pe Calea Griviț
Citeste mai mult…
Filmele science fiction s-au bucurat de un public extrem de larg de-a lungul timpului, reușind să ofere diferitelor ge
Citeste mai mult…
Ieri am prezentat Biserica Popăuți - BOTOȘANI
Biserica Sfântul Nicolae Popăuți, din Botosani, este una din multele ctitorii ale domnitorului Ștefan cel Mare și este situată pe strada Ștefan cel Mare, la nr.41, în
Citeste mai mult…
Ieri am prezentat Biserica reformată din Beclean - BISTRIȚA NĂSĂUD
Biserica Reformată din orașul Beclean, județul Bistrița-Năsăud este un important lăcaș de cult, monument istoric și arhitectonic, situat în Piața
Citeste mai mult…
Azi, în calendarul ortodox îl pomenim pe Sfântul prooroc Moise...
Cele Zece Porunci este o miniserie din dramatizează povestea biblică a lui Moise. A rulat pe rețeaua ABC TV.
Seria a fost filmată în Egipt , Muntele Sinai și Peninsula Sinai .
Mama
Citeste mai mult…
Ieri am prezentat Gara din Râmnicu Sărat - BUZĂU
Gara din municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău , este un monument arhitectonic și istoric impresionant ce a fost construit între anii 1897 – 1898, fiind opera arhi
Citeste mai mult…
Ieri am prezentat Palatul Korongy din Caransebeș - CARAȘ SEVERIN
Aici admiri o veche carte poștală reprezentând Palatul Korongy din municipiul Caransebeș, județul Caraș Severin. Monumentul istoric Palatul Korongy
Citeste mai mult…
Ce monument e în poza de mai jos?
Ieri am prezentat Gara din Comănești - BACĂU
Gara din municipiul Comănești, județul Bacău este un monument istoric și de arhitectură reprezentativ al orașului. În anul 1898 arhitectul italian Giulio Magni a primit
Citeste mai mult…
Pentru că azi e sărbătoare mare vă prezint şi trei filme... le subiect!
VIDEO
VIDEO
VIDEO
Citeste mai mult…
Ieri am prezentat Palatul de Justiție din Oradea - BIHOR
Palatul de justiție din Oradea este o clădire impunătoare, cu statut de monument istoric, situată în Parcul Traian, nr. 10. Pe amplasamentul unde s-a edific
Citeste mai mult…
Citeste mai mult…
Ieri am prezentat Casa Verona - BRĂILA
Aici admiri o veche carte poștală reprezentând un monument arhitectonic brăilean – CASA VERONA.
Despre această casă nu se știe prea mult decât că aici a locuit pictorul A
Citeste mai mult…
Ieri am prezenta Gara mare - CLUJ
GARA MARE FEROVIARĂ DIN CLUJ-NAPOCA este una dintre cele mai mari și mai tranzitată gări din nord-vestul României după numărul de pasageri dar și al trenurilor de călătorii și mar
Citeste mai mult…