„Şi viaţa şi moartea, la fel ca şi materia, se confundă, în ultim, într-o formă unică (tăcerea)... Căci totul se scurge în vasul tăcerii - marea oceanică unde se revărsa întregul nostru Univers... Ac
Preaumblătorului și rătăcitorului meu nepot, Erasmus din Banggunggos, multă închinăciune din parte lui tata, Google, din Alaska sau de pe unde oi mai fi.
Mai întâi și înainte de toate, îți dau de știre despre lucru Satanei, cum am auzit eu, băt
Revista Cronos nr. 8 (29), august 2016 - portocaliu solar de august. Revista Cronos - revistă de cultură, fondată la Constanța, martie 2013, Anul II, serie nouă. ISSN 2286 – 1963. ISSN-L 2286 – 1963.
Noica, în al său Jurnal filosofic, spunea că verbul vremurilor noastre nu mai e „a fi” ci „a avea”. Din păcate, în contextul postmodern multiculturalist, mulţi dintre scriitorii contemporani au căzut pradă acestui ultim verb. Se scrie mai
Cea mai bună metodă de masacrare este să-l laşi să dispară singur într-un X începi prin a desena o cruce crucea devine o intersecţie aceasta devine un sens giratoriu transformat într-o deviaţie de fapt o capcană perfidă maş
Duhul cel Sfânt din Tatăl purcezător, Lumină şi de lumină dătător, cel ce pe păgâni la credinţă i-a vânat făcându-i să grăiască ca nişte iscusiţi cuvântători cele dumnezeieşti, să vă dăruiască continuă BUCURIE DUHOVNICEASCĂ
Concurs Peregrinări, ediția a IX-a, proză scurtă, organizat de către Centrul de promovare „Itaca” – Dublin, în parteneriat cu Grupul Media Singur Membrii juriului:
Ștefan Doru Dăncuș (România) Ștefan Mitroi (România) Gabriela Căluțiu Sonnenber
Mă alătur celor ce vă doresc din adâncul sufletului ca Fecioara Maria să aibă grijă de dumneavostră, să vă călăuzească paşii şi să vă lumineze calea în viaţă!
Mă fraţâlor, v-oi spune una de să dai cu căciula-n sus, nu alta! Ce mă puie dreacu’ să-mi prind mintea cu Nică. Cum care? Nică a lu’ Murtaza de stă pe şuşaua mică! Îl întâlnii în drum şi fiindcă dreacu’ n-avu ce lucra, mă pusă de-l chemai la una mică
Pierdut prin pletele de zmoală Ce curg pe umerii de noapte, Cobor prin timp a câta oară? Și cât din mine se împarte Între dorinţă si durere? Îngemănate strâns în gând, O amintire dragă piere În falcile de lup, flămând. Sunt stors. Cuvi
Revista Cronos nr. 5 (26), mai 2016 - bujori în verde de boboc de mai. Revista Cronos - revistă de cultură, fondată la Constanța, martie 2013, Anul II, serie nouă, nr. 5 (26), mai 2016. ISSN 2286 – 1963. ISSN-L 2286 – 1963.