Toate discuțiile (34)
Dangerous Beauty (1998)
Veneţia secolului 16, „cel mai bogat şi decadent oraş al vremii”... Veronica Franco se îndrăgosteşte de Marco Venier, un bărbat de viţă nobilă provenind dintr-o familie bogată, care este împotriva căsătoriei lor. Neputând să se mărite cu alesul inimi
MATRICEA DIVINA
Frica micşorează diametrul vaselor de sânge, ca urmare a unei vărsări excesive de adrenalină în sânge. Acest fapt duce la o subalimentare a tuturor organelor, ceea ce cauzeză boli organice, cum ar fi boala coronariană (ischemia), hepatita, imp
Citeste mai mult…DESPRE IUBIRE...
<<Iubirea îşi are Binele drept principiu şi Adevărul drept ţintă.>>
Iubirea e cel mai frumos...cel mai nobil si mai înalţător sentiment uman...dar atât de greu se ajunge la ea...la cea adevarată...şi se şi păstrează cu eforturi...în lumea de azi doar
DALAI LAMA
Cand a fost intrebat ce il surprinde cel mai mult despre umanitate , Dalai Lama a raspuns : OMUL., pentru ca el sacrifica starea lui de sanatate in scopul de a face bani si sacrifica banii sa-si recupereze sanatatea. Şi atunci , el este atât de nerăb
Citeste mai mult…Chakra “Steaua Sufletului”
Steaua sufletului (cunoscuta ca fiind cea de a opta chakra sau Locul Sufletului) este un centru energetic situat la circa 10-12 cm deasupra chakrei coroana. Acest centru este un portal prin intermediul caruia frecvente foarte inalte de
lumina pot p
MARIN PREDA, omagiat la el acasă
Marin Preda, omagiat acasă, în lumea Moromeţilor
Scriitorul Marin Preda a fost omagiat joi în localitatea sa natală, Siliştea Gumeşti, din judeţul Teleorman, în cadrul unui colocviu intitulat "Marin Preda - incomod şi actual?", manifestarea fiin
Iluștrii nebuni de pe tronul ROMEI
Puterea corupe. Este o lege nescrisa a naturii umane. Sub valul amagitor al puterii absolute, putini au fost cei care au reusit sa isi pastreze atributele care ii defineau ca oameni. Si unde oare este mai vizibil acest lucru dec
CE ESTE AL TĂU?
Il vede pe Dumnezeu apropiindu-se de el cu un geamantan in mana...
-Fiule este vremea sa plecam...
Omul intreaba:
-De ce asa curand ? Mai ai atatea de facut...
-Imi pare rau Fiule,
Dar acum este timpu
Cele 7 cauze spiritual-psihologice ale bolilor in viziunea lui Lazarev
In urma vastei sale experiente in terapie si investigatii, cunoscutul
bioenergetician aduce o viziune interesanta si controversata asupra bolilor,
percepandu-le cauzele dintr-o perspectiva spirituala.
Serghei Nikolaevic Lazarev este un renumit bio
DESPRE UNICITATE
DESPRE UNICITATE (eseu ezoteric)
La începuturi, timpul si spaţiul se contopeau într-un haos comun si constant, desprins din Gol si Divinitate. Cuvântul era mut în memoria creaţiei, iar ,,porţile,, sensului erau ferecate. A urmat o scurgere de tim
Citeste mai mult…Un bărbat şi o femeie (1966)
Regizorul Claude Lelouch (Live for life, Les Miserables, And Now... Ladies and Gentleman) a realizat filme excepţionale pe parcursul celor 40 de ani de carieră. Filmul Un bărbat şi o femeie/A Man and a Woman a impresionat o lume întreagă prin gingăşi
ZEOLITUL
|
Un document cutremurător al bisericii ortodoxe grecești
CAPITOLUL 2-JASMUHEEN-Darurile Alimentaţiei Divine, Modelele Curbei Undelor Cerebrale şi Puterile Noastre Paranormale
Pentru a înţelege cartea Hrana Zeilor şi darul Alimentaţiei' Divine pe care-1 aduce, trebuie să ne examinăm extinderea modelului undelor cerebrale, întrucât după un deceniu de cercetări experimentale am constatat că există efectiv două secrete pent
Citeste mai mult…Manuscrisele lui Emil Cioran cumparate la licitatie vor fi donate statului roman
Presedintele Traian Basescu declara 2011 anul romanilor, amintind de centenarul Emil Cioran. Drept urmare, institutiile culturale nu au reusit sa cumpere niciun document din colectia marelui scriitor! Omul de afaceri care le-a achizitionat la licitat
Salutul celui rau!
Salutul cel bun este:Să fie LUMINĂ!
Şi lumina continuă să crească totuşi pe această planetă...Şi Lumina va învinge!
Desi multa lume nu observa, traim un moment crucial in istoria omenirii, un moment de schi
ELENIN (poate fi planeta Nibiru)
|
O UIMITOARE PROFEŢIE A CLARVĂZĂTOAREI VANGA DIMITROVA, DESPRE ROMÂNIA
Cred ca farmecul vietii consta mai mult in neprevazut, in ceea ce nu stim ca ne asteapta maine, vineri sau anul viitor. Daca le-am sti, nu ne-am mai trai bucuriile cu acea intensitate maxima pe care o manifestam cand ne ies in cale.
Cum am trai oare
CAPITOLUL 1-JASMUHEEN-Fiecare tânjeşte după ceva ...
Fiecare tânjeşte după ceva, indiferent dacă poate fi definit sau nu, cu toate că majoritatea dorinţelor omeneşti sunt uşor de recunoscut. Mulţi oameni tânjesc după iubire, în timp ce alţii sunt avizi de bogăţie. Setea noastră de sănătate şi fericire
Citeste mai mult…