Toate discuțiile (8)
Celestă
Diafană,pură,
Mirifică, seducătoare,
Angelică,misterioasă,
Îngândurată,surâzătoare,
Exuberantă.
A mea!!!
Minunat, grijuliu ,
Romantic, dulce,
Glume ,puternic,
Iertător, darnic,
Al meu!!!
La mulţi ani, Constantin şi Elena!
La mulţi ani, Constantin şi Elena!
Citeste mai mult…Joan Miro la Bologna
Joan Miró la Bologna
Joan Miró, pictorul spaniol născut la Barcelona se instalează la Paris unde finisează câteva pânze începute la ţară. Una din ele numită "Ferma" atrage atenţ
Citeste mai mult…Alfredo Beghè - fresca orizontală
Alfredo Beghè - fresca orizontală
Alfredo s-a născut în comuna Beghè (Siena), în 1926. De la o vârstă fragedă arăta un mare interes pentru muzică, dăruindu-se cu abnegaţie studiului viorii.
După ce a absolvit studii de co
Ştefan Lucian Mureşanu - Tu, Străine, care-mi vorbeşti ţara de rău...
Tu, STRĂINE, cel care-mi vorbeşti ţara de rău,
M-am plictisit să aud aceleaşi stereotipuri false venite de peste graniţa stabilită de tine!!! Să-mi reaminteşti prin decepţii cât de urât e aici, deşi tu nu ştii cât de frumos e aici!!! Să-mi vorbeşt
Citeste mai mult…Revista Cronos nr. 12 (33), decembrie 2016
Revista Cronos nr. 12 (33), decembrie 2016 - albastru pagoda de decembrie. Revista Cronos, Peniţa de aur, Izvor de cultură - revistă de cultură, fondată la Constanța, martie 2013, Anul III, serie nouă. ISSN 2286 – 1963. ISSN-L 2286 – 1963.
Citeste mai mult…Expoziția Umoristică, “MasterLibris”, “Idiotul Cultural”, Tineret și Presă Liberă !
Sfârșitul lunii Aprilie 2017 m-a convins că se poate chiar mai rău, iar debutul lunii Mai 2017 mă motivează să-mi mențin echilibrul interior și să privesc oarecum încrezător spre oportunitățile anului. Natura se străduiește să ne răsfețe printr-o inf
Citeste mai mult…O conferinţă care nu a avut loc
O conferinţă care nu a avut loc
Domnilor şi Doamnelor,
Sunt copleşit de oportunitatea de a vorbi, acum, cu ocazia prezentării fotografiilor lui Willi Pragher luate la Bucureşti în timpul pogromului din 1941. A