Să cercetăm, pentru o clipă, dacă nu cumva poruncile unor oameni se împotrivesc poruncilor lui Dumnezeu. Şi, dacă se împotrivesc atunci pe care alegem să le săvârşim, pe cele ale oamenilor, sau pe cele ale lui Dumnezeu?
„Cel ce Mă iubeşte pe Mine, ascultă cuvintele Mele!” zice Domnul.
Deci, ascultarea noastră este posibilă doar cu condiţia iubirii, pentru care a zis Mântuitorul.
A nu tăcea, în sensul de a apăra Adevărul, este o virtute. A tăcea atunci când cineva îţi impune o minciună, este totuna cu a primi minciuna şi a fi de acord cu ea.
Deci cine tace şi nu apară Adevărul, acela Îl trădează.
Când oamenii se ridică împotriva lui Dumnezeu şi a poruncilor dumnezeieşti, Biserica trebuie să stea împotrivă, să se opună poruncilor omeneşti. Dacă ea nu procedează astfel, înseamnă că nu avem de-a face cu o Biserică adevărată, ci cu o "desfrânată apocaliptică, ce îşi vinde fiii, întunericului". Biserica trebuie să fie de partea Celui care a împăcat şi a refăcut legatura pe verticală dintre om şi Dumnezeu.
Poruncile lui Dumnezeu le ştim, bineînţeles, cu toţii! Care sunt poruncile omeneşti de care să ne ferim, chiar cu preţul vieţii noastre. Este bine să deschidem o dezbatere publică pe această temă, ca să vedem foarte bine spre ce ne îndreptăm. Este bine să aflăm, cât nu e prea târziu, şi poruncile omeneşti cele ce aduc sfârşitul libertăţii umane:
“Obligaţiile prevăzute în Tratatul de Aderare la UE, au condus la impunerea unor măsuri şi modificări legislative, străine de tradiţia neamului nostru. Prin urmare, acţionând în sensul respectării acestor obligaţii, statul a adoptat o serie de măsuri - precum lupta comună împotriva terorismului, securizarea frontierelor şi toate consecinţele ce decurg din acestea (iniţial paşaportul biometric, după care urmează implantarea cipurilor în organismul uman). Modificarea fundamentală s-a produs în momentul adoptării prin Referendum a noii Constituţii. Astfel, articolul 148 din Constituţia României - cu referire la Integrarea în Uniunea Europeană, susţine:
Aliniatul 1.
„Aderarea României la tratatele constitutive ale Uniunii Europene în scopul transferării unor atribuţii către instituţiile comunitare, precum şi al exercitării în comun cu celelalte state membre a competenţelor prevăzute în aceste tratate, se face prin lege adoptată în şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului, cu o majoritate de două treimi din numărul deputaţilor şi senatorilor”.
Aliniatul 2.
„Ca urmare a aderării, prevederile tratatelor constitutive ale Uniunii Europene, precum şi celelalte reglementări comunitare cu caracter obligatoriu, au prioritate faţă de dispoziţiile contrare din legile interne, cu respectarea prevederilor actului de aderare.”
Acesta este momentul în care Statul Român a renunţat de bunăvoie la suveranitate, transferând decizia statală catre structurile UE. Mai precis, obligaţiile ce derivă din Tratatul de Aderare trebuie respectate, chiar dacă sunt împotriva voinţei majorităţii populaţiei. Căsătoriile homosexuale sunt ilegale potrivit legii româneşti în vigoare, însă dacă ele s-au încheiat într-un stat membru UE, cu respectarea legii, România este obligată de Tratat să le respecte drepturile ca unei familii.
Aliniatul 4.
„Parlamentul, Preşedintele României, Guvernul şi autoritatea judecătorească garantează aducerea la îndeplinire a obligaţiilor rezultate din actul aderării şi din prevederile alineatului 2.
Aceasta însemnă că toate puterile statului de drept - adică puterea legislativă, executivă, judecătorească şi preşedintele, sunt obligate să respecte şi să ducă la îndeplinire reglementările comunitare.
Poziţia puterilor statului în chestiunea paşaportului
Preşedintele Traian Băsescu a declarat că „începând cu 1 ianuarie 2009, românii vor fi obligati să îşi pună amprenta pe noile tipuri de paşapoarte, biometrice. De la 1 ianuarie 2009, se introduc şi în România paşapoartele biometrice, deci avem obligaţia să ne punem amprenta pe paşaport.
Guvernul:
Potrivit reprezentanţilor RA-APPS, Comisia Comunităţilor Europene de la Bruxelles a cerut explicaţii cu privire la întârzierea punerii în circulaţie a paşaportului electronic, iar Guvernul, prin Departamentul pentru Afaceri Europene, a răspuns Comisiei că are „o perspectivă clară şi un calendar real cu privire la etapele procedurale care se impun pentru ca obiectivele urmărite de Regulamentul Consiliului să fie atinse în practică într-un termen scurt”.
Ministrul de Interne:
„Noile paşapoarte sunt dovada faptului că România îşi poate îndeplini responsabilităţile pe care le are ca ţară membră a Uniunii Europene. Introducerea unor elemente suplimentare de siguranţă şi, bineînţeles, controlul strict la graniţe au rolul de a împiedica exportul şi importul de infracţionalitate", consideră ministrul administraţiei şi internelor, care a apreciat că paşapoartele electronice reprezintă doar unul din paşii pe care Ministerul Administraţiei şi Internelor îi face în direcţia îndeplinirii obiectivului României de a intra în spaţiul Schengen în anul 2011. România a făcut astfel un pas important către aderarea la spaţiul Schengen prevăzut pentru 2011”.
Toate aceste semne sunt înaintemergătoare venirii lui Antihrist. Pentru toţi creştinii, se apropie vremea cernerii şi a mărturisirii. Este vremea să dovedim Cui am slujit până acum şi cui vom alege a sluji în continuare. Dacă frica de chinuri îi va îngrozi pe oameni, silindu-i spre lepădarea de Dumnezeu, mânia dumnezeiască va fi şi mai îngrozitoare asupra omenirii, după cum ne spune şi Sfântul Apostol şi Evanghelist Ioan în Apocalipsă:
„Şi am auzit glas mare din Biserică zicând celor şapte îngeri: Duceţi-vă şi vărsaţi vasele mâniei lui Dumnezeu pe pământ. Şi s-a dus cel dintâi, şi a vărsat vasul său pe pământ, şi s-a făcut rană rea şi mare între oamenii cei ce aveau semnul fiarei, şi cei ce s-au închinat chipului ei” (Apopc.16, 1-2).
Să ne întrebăm şi noi, suntem, oare, gata a primii ziua cea mare pe neaşteptate, peste noi? Am putea noi, oare, saluta pe Iisus Domnul nostru, venind pe norii Cerului? Am putea, noi, spune că, apariţia Lui va fi pentru noi un prilej de bucurie? Întrebarea este mult mai importantă ca să trecem cu uşurinţă peste ea. Mai înainte ca să răspundem cu toată sinceritatea, va trebui a ne pregăti pentru acest eveniment!
O, Dumnezeul nostru, luminează pe poporul meu, să nu asculte de porunci omeneşti! Să nu fim biruiţi de trup şi de sânge; să nu ne înşele lumea şi slava ei trecătoare, să nu fim amăgiţi de vicleniile diavolului. Dă-ne putere ca să le înfrângem, răbdare ca să suferim şi tărie ca să rămânem neclintiţi. Dă-ne ungerea Duhului Sfânt în locul iubirii pământeşti şi pătrunde-ne cu dragostea Ta. Mâna Ta să ne îndrume întru totul, arătându-ne calea cea dreaptă, ferindu-ne de rău.
Trebuie să fii membru al Cronopedia pentru a adăuga comentarii!
Capriciile iernii
Cerul este senin dar este ger în curte, Ninge dar vântul începe ceva să caute,Flori de chiciură pe a copacilor ramuri,Dar și flori înghețate acum pe geamuri. De ieri multă zăpadă a început să cadă,Fulgi de zăpadă aleargă tare pe stradă,Văd iar…
Citeste mai mult…Ninge în Brăila
Astăzi am mers prin zăpadă fericită,Vântul printre ramuri răgușit iar caută,Orașul cu o maramă albă s-a îmbrăcat,Printre fulgii argintii mereui am umblat. Așa este Brăila când ninge foarte tare, Crengile în copacii goi triști trosnesc,Sunt copil…
Citeste mai mult…Într-o iarnă
Iarna pe drum iar veselă bine petrece, Lângă foc este foarte bine și în odaie,Întunericul nopții este acum mai rece Vântul prin zăpadă mai supărat trece. Cade din calendar astăzi o altă foaie, Mai așez un pulover gros iar pe mine, Când focul arde…
Citeste mai mult…Frigul
Văzduhul pare mereu mai nemărginit, Acum pe Cer stelele toate au adormit, Prin zăpadă este acum liniștea tăcerii, Vin pe stradă mereu fulgii mari ai iernii. Urlă vântul aprig deseori în depărtare,Gradina mea nu mai are nici o culoare, Peste tot…
Citeste mai mult…
Comentarii