Toate discuțiile (24)
Statul nu face, nu ne dă!
Buget
Vă propun să facem un exercițiu de…împărțire:
Bugetul național, pe 2012, este de 195,6 miliarde de lei, deci sub 50 de miliarde de euro.
Dacă s-ar acorda bugetarilor un salariu mediu net de 1000 de euro pe lună, atunci ar fi necesare: 1,22 mi
Citeste mai mult…EMINESCU LA A162-A ANIVERSARE DE LA NAȘTERE
EMINESCU LA A 162-A ANIVERSARE DE LA NAŞTERE
Acum la mijloc de ianuarie se petrec 162 de ierni de când Mihai Eminescu a căzut ca o lacrima a lui Dumnezeu pe solul nostru românesc.De atunci până astăzi s-au scris biblioteci întregi despre el. Se par
Citeste mai mult…DOAMNE AJUTA !
Citeste mai mult…Despre mine
Sunt un om fără mască, deşi mi-ar fi plăcut să fiu actriţă. Îmi dezvălui dragostea, părerile, trăirile, nu ascund nimic. Imi propun sa imi mentin echilibrul, luciditatea. Imi place adevarul oricat de dureros ar fi.
Cafeaua, vinul roşu şi ciocolata. Beneficii
Scris de Tim Barribeau |
Vineri, 02 Decembrie 2011 17:48 |
Se pare că multe dintre viciile noastre au de fapt efecte secundare sănătoase. Ştim deja că ciocolata ajută circulaţia sangvină, reduce riscul bolilor cardiace, ameliorează tusea şi poate a |
Biblioteca Virtuală-Magia naturii
EVEREST : http://www.panoramas.dk/fullscreen2/full22.html
PARQUE OLIMPICO DE MUNICH : http://www.panoramas.dk/2008/olympics/munich-olympic-park.html
LAGO MORAINE : http://www.virtualparks.org/scenes/ZNcQpKgkII0RQsuoiWuE5JQ.html
ROMA: http://www.pan
Prima emisiune Radio Club Cronopedia online!
Apel pentru Schimbare Adevărată!
Apel pentru Schimbare Adevărată!
Noi, iniţiem această petitie deoarece:
De ce scriu oamenii pe forum, pe net?
De ce scriu oamenii pe forum, pe net? Oare pentru ca simt nevoia sa evadeze din cotidian? Oare pentru ca sunt singuri? Oare pentru ca nu inteleg timpul in care traiesc? Oare pentru ca nu se pot adapta la o lume urata si bolnava? Este oare scrisul o n
Citeste mai mult…NOUĂ REGULI DE AUR PENTRU A FI SĂNĂTOS
1. Niciodată să nu vă gândiţi că vă puteţi vindeca fără ajutorul lui Dumnezeu.
2. Nu mâncaţi niciodată dimineaţa până ce nu v-aţi golit colonul.
3. Nu uitaţi că bolile, precum cancerul, vizează sistemul imunitar, indicând o gravă tulburare a a
Citeste mai mult…nu stiu
as vrea sa stiu cum postez ceva pe site. sunt la inceput si mi-ar fi de ajutor
Citeste mai mult…Închisoare secretă CIA în România?
cia prison Inchisoare secreta CIA in Romania?In nordul Bucurestiului, intr-un cartier residential la cateva minute departare de inima capitalei, exista un secret pe care guvernul Romaniei a incercat de mult timp sa-l tina ascuns.
De ani, CIA a folosi
Citeste mai mult…Cum definim dragostea?
As avea o întrebare: cum definiti voi dragostea? Pentru mine dragostea este o enormă schimbare în bine, dragostea este prefacereaa omului in bun si frumos, dragostea este o muzica pe care o asculti mereu si o redescoperi de fiecare data mai frumo
Citeste mai mult…Prepararea dulciurilor fără zahăr
Aş dori să ştiu ce fel de zaharină să folosesc pentru prepararea în casă a dulciurilor, astfel încât acestea să fie gustoase. Menţionez că mama mea are diabet şi atunci este de preferat să se evite folosirea zahărului la prepararea diverselor dul
Citeste mai mult…Ştiaţi că...
*Oamenii impart 98%-99% din gene cu cimpanzeii, 90% cu soarecii, 21% cu viermii si 7% cu o simpla bacterie precum E. Coli?
* Meiul este pe locul sase ca importanta in topul celor mai valoroase cereale din lume si exista de circa 8000 de ani. Se folo
Radio Club Cronopedia online (2)
Ei, colaborarea dintre Radio Sud Constanţa (în calitate de gazdă) şi Club Cronopedia ca entitate internistică în plină dezvoltare se extinde. Prima emisiune (cea de miercuri) a fost un experiment dar şi probă de încercare. Cea de a doua (de vineri, o
Delia Staniloiu prefaţa la romanul Bilete de loterie autor Viorel Gongu
Viorel Gongu, un împătimit al poeziei clasice pe care o scrie bine şi cu mult talent, un virtuoz al glossei, poet de mare rafinament şi fineţe, vine astăzi să ne surprindă cu un roman şi chiar reuşeşte.
Romanul Bitele de loterie este prezentat sub f