Toate discuțiile (59)
Dandu Briel - Spiritul
SPIRITUL
de DANDU BRIEL
– Doctore, doctore!
– Ce e dragă? Ce te agiți așa?
– Îl știți pe pacientul ăla la care am chemat preotul aseară, băiatul ăla tânăr făcut praf după accidentul pe pârtie?
– Sigur că îl știu, nu i-am anunța eu rudele să se preg
Felicitări tuturor purtătorilor numelui Sfântului Ioan Botezătorul!
Citeste mai mult…
Concurs altmarius - Etapa XIX întrebarea 17
Concursul va avea 20 de întrebări. În fiecare zi (de luni până vineri) se va pune o întrebare - la orele 6 - cu trei variante de răspuns, la care așteptăm opțiunea dumneavoastră până la orele 20 (ora Ro
Concurs altmarius - Etapa XIX întrebarea 12
Concursul va avea 20 de întrebări. În fiecare zi (de luni până vineri) se va pune o întrebare - la orele 6 - cu trei variante de răspuns, la care așteptăm opțiunea dumneavoastră până la orele 20 (ora Ro
Concurs altmarius - Etapa XIX întrebarea 16
Jocuri de foc
Atunci când ai venit,
o stea a căzut
şi a făcut o groapă
în pielea şi-aşa bolnavă
a străzii.
Aşa am aflat
ce hal de tir
joacă zeii
pierduţi la belciugele
din lanţul ce ne-a legat!...
Aşa am aflat
că de fapt am fost câştigaţi
murdar la
Citeste mai mult…Trei pilde... cu tâlc! (cine are ochi de auzit să guste!)
Cum vrei să iei ce n-ai pus?
Mergea odată avva Agathon cu ucenicii lui. Şi găsind unul din ei o păstaie verde, i-a zis bătrânului:
– Părinte, porunceşti s-o iau?
Iar bătrânul îl privi uimit şi-i spuse:
– Tu ai pus-o acolo?
Iar fratele a grăit: nu.
At
La peștera cu nuferi
Ce-o face Katy? De ce nu dă un semn de viață?
Refuz să-mi mut gândurile în adolescența mea pigmentată cu filme despre apocalipsă. Astăzi, la câteva săptămâni înainte de a bifa șapte ani peste șase decenii, viața bate filmul. Cum să le explic nepoțil
Citeste mai mult…Concurs altmarius - Etapa XIX întrebarea 18
Concursul va avea 20 de întrebări. În fiecare zi (de luni până vineri) se va pune o întrebare - la orele 6 - cu trei variante de răspuns, la care așteptăm opțiunea dumneavoastră până la orele 20 (ora Rom
De la Domnul Marius!
PS. - Marius Ionescu: Iarasi revin la Cartea lui Dumitru Furdui. In urma unei deplasari la Paris, Octavian Cotescu este intrebat de colegii lui cum a fost in Franta, cum vede teatrul francez. La care, foarte natural, Cotescu raspunde: "Nu sunt cu nim
Citeste mai mult…Concurs altmarius - Etapa XIX întrebarea 15
Mireille Mathieu
Mireille Mathieu s-a născut pe 22 iulie 1946 în Avignon, Franța, într-o familie numeroasă, cu 14 copii, ea fiind cea mai mare. Monique, Christiane, Marie-France, Réjane, Régis și Guy (gemeni), Roger, Jean-Pierre, Rémy, Simone, Philippe, Béatrice și
Concurs altmarius - Etapa XIX întrebarea 11