categorii forum
Toate discuțiile (3468)
7 septembrie
Toamna a plans azi pentru prima oara, dis-de-dimineata; a plas de bucurie ca aplecat vara sau de tristete cand a privit spre trecatorii ingandurati si speriati de un MAINE tot mai confuz?
Citeste mai mult…
ARMONIZAREA ENERGIILOR
Armonizarea energiilor, calea inimii.
Calea inimii sau calea divinitatii prezente in fiecare dintre noi este adevar, este cunoastere, este inaltare, este calatorie cu lumina aprinsa.
Revenim in continuitatea acestor sinteze in scris pe care noi cei
Citeste mai mult…CHEIA..
Cheia de la seiful inimii a fost ascunsă..dar tu ai găsit-o! Te-ai infiltrat uşor ca un fir de stea şi ai descuiat toate sertarele! Ai atins cu iubire fiecare ungher din adâncuri şi ai aprins lumina! Într-un sertar stătea dorinţa..se întindea langu
ANTAHKARANA
Antahkarana simbol stravechi de vindecare
ANTAHKARANA este un simbol vechi de mii de ani …. extrem de puternic! Folosit in vindecare si meditatie atat in Tibet cat si in China este considerat o parte importanta din anatomia spirituală a omului si
Citeste mai mult…Ileana Vulpescu ~ Arta conversaţiei
sursa: De la Wikipedia, enciclopedia liberă
leana Vulpescu (n. 21 mai 1932, Bratovoești, județul Dolj) este o prozatoare și romancieră româncă. Este soția poetului și traducătorului Romulus Vulpescu. Cel mai cunoscut roman al ei este Arta conversaț
La belle verte (Frumoasa Planetă Verde) (1996)
sursa: cinemarx.ro
Asistăm la o fabulă! Nonconformismul degajat şi umorul de situaţie ne fac să privim privim lucrurile dintr-o perspectivă răsturnată în care civilizaţia modernă industrială este văzută ca fiind un nivel primitiv de evoluţie al socie
Patimile lui Hristos (2004)
Patimile lui Hristos (2004) (în engleză: „The Passion of the Christ”) este un film american regizat și finanțat de actorul Mel Gibson în care sunt prezentate în detaliu suferințele lui Iisus în ultimele 12 ore ale vieții sale. Filmul cuprinde scene i
JEUNE VIERGE
miercuri, 20 iulie 2011
France
Motto:
„Jeune vierge autosodomisée
par les cornes de sa propre
chansteté”, 1954, Dali
Pe cînd eram mai tînăr
Am vrut s-ajung în raiul
Cu ţesătura pură,
Păzită de fecioară
Cu dragoste şi ură.
Acolo se-nfig munţii
Cu frunţile în no
Bucurii"duminicale"
Orice duminica este binevenita in viata mea si vreau sa o sarbatoresc cum se cuvine, adica cat mai natural, daca pot spune asa. Cu siguranta ca fiecare isi doreste sa fie inconjurat de frumos, si ce poate insemna aceasta decat asa zisa"iarba verde" d
Citeste mai mult…Powder – Energie pură
FreeVideoCoding.com
„… Einstein credea în viaţa de apoi, deoarece energia, spunea el, nu dispare, ci se transformă continuu. Şi mai spunea că, dacă ne-am putea folosi creierul în totalitate, … am deveni energie pură şi n-am mai avea nevoie de tr
The Robe (1953) (Tunica) – Cămaşa lui Cristos
În vremea când împăratul Tiberius îşi duce în tihnă bătrâneţile pe insula Capri, tribunul Marcellus nu pierde ocazia de a-l umili public în piaţă de sclavi pe duşmanul şi rivalul său în dragoste, Caligula moştenitorul tronului, un om fără scrupule şi
Băutorii de ceai şi cafea, mai rezistenţi la super-bacteria MRSA
Este mai puţin probabil ca persoanele care beau cu regularitate cafea sau ceai să fie purtătoare ale stafilococului auriu rezistent la meticilină (MRSA), susţine un studiu american.
Peste 5.500 de americani au luat parte la studiu guvernamental pub
Lumea între frumuseţe şi haos
La Moara cu noroc (1955)
surse: cinemagia.ro, Club De Film Online
Actiunea se petrece în anii 1870 la un han izolat din împrejurimile Aradului. Ahtiat după bani, carciumarul Ghiţă se asociază la tâlhării cu Sămădău, însă îşi distruge viaţa şi familia.
„Racul, broasca şi ştiucile” agresive
În harababura cosmetizată sub numele de tranziţie, conducătorii noştri au înhămat ţara la căruţa racului şi au împins-o, în sens invers, pe calea „reformei". Unii reprezentanţi ai infantilei noastre clase politice, strălucind de cele mai multe ori pr
Dialog cu surzii
Trăim în haos, trăim într-o lume „nebună, nebună, nebună...". Încercăm să depăşim greutăţile care ni se caţără zilnic în spate, dar ratăm şi ne prefacem că nu băgăm de seamă. După mai bine de două decenii de „democraţie" impusă şi controlată am ajuns
Hoţii strigă „prindeţi hoţii!”
De nu ştiu câte ori am zis: gata, ajunge, nu mai reacţionez la „emanaţii" ipocrite. Uite că nu se poate! Cum să rămâi indiferent? Pentru aşa ceva trebuie să ai „stofă" şi un strat apreciabil de toval pe obraz. Circumspect din fire, am convingerea că
5 motive sa consumi alimente picante
Pentru persoanele care nu pot tolera mancarurile condimentate, senzatie de arsura cauzata de ardeiul iute este cu siguranta "dureroasa", in timp ce pentru cei care iubesc condimentele, aceasta senzatie este un echilibru delicat intre durere si plac
DEFICITUL CARE ÎNGROZEŞTE PLANETA.VOR ÎNDRĂZNI AMERICANII SĂ DEA FOC LUMII?
VOR ÎNDRĂZNI AMERICANII SĂ DEA FOC LUMII? ISTORIA DEFICITULUI CARE ÎNGROZEŞTE PLANETA.
Foto: presedintele S.U.A. Barack Obama
Presedintele Barack Obama: Pe 2 august vom fi epuizat toate mecanismele de achitare a datoriilor. Daca nu mai putem plati,
Citeste mai mult…

Putem observa cu stupoare cum chiar şi unii români afirmă despre locuitorii acestei ţări că ar fi doar nişte “barbari” încă de pe vremea dacilor, care n-ar fi ştiut nici măcar să scrie (cum susţine în unele articole “Academia Caţavencu”) şi că români