Și-a câștigat porecla de Vulpe în mare parte pentru înclinarea sa de a lua în bășcălie pe oricine avea ocazia. Aghiuță profita de defectul ăsta al lui și îl împingea mereu la păcate. Obiceiul acesta de a se lega de alții și a le amărî zilele îi era c
Cu Anul Nou timpul se-nnoieşte, dar omul nu-ntinereşte, Omul însă se-nnoieşte în Hristos dacă sporeşte... Vă dorim un An Nou 2017 plin de credinţă, nădejde şi dragoste - cu sănătate, pace, bucurie şi belşug!
Dandu Briel - Roman de antrenament -- proză. Reeditare electronică cu acceptul direct al autorului DANDU BRIEL şi al Bibliotecii Cronopedia, realizată de Ioan Muntean.
Revista Cronos nr. 10 (31), octombrie 2016 - azuriu de octombrie. Revista Cronos - revistă de cultură, fondată la Constanța, martie 2013, Anul III, serie nouă. ISSN 2286 – 1963. ISSN-L 2286 – 1963.
Mă întorc la tine... descătușez tăcerile cu aripile dorului să gust bucuria răsăritului mi-e sufletul curat și viața surâde în cercuri de lumină cad fulgi din spirala timpului pășesc desculță, înflorind chemarea ta întorc clipa ce țese anotimpuri trecute cu si
Ninge peste suflet, ninge neîncetat Vai, fiori de sloiuri îmi cuprind fereşti, Fluture şi floare fost-am noi odat’,
Şi roza te cheamă, unde rătăceşti ?
Ca salcia-n mal de-a fost zi sau noapte, Pe cărări de brazi sub neaua albastră, Fost-am una, azi
După ce a terminat şcoala de arte şi meserii din Dresda s-a interesat de expresionism, de grupa "Die Brucke" iar în 1913 îl descoperă pe Van Gogh , prezentat într-o expoziţie la Dresda. Este mobili
Dragi prieteni şi colegi, vă rog să analizaţi, din punct de vedere sintactic, morfologic, stilistic, semantic şi din toate punctele de vedere, următoarea creaţie literară: