Turnul Negru este unul dintre cele patru turnuri de observație ale Cetății Brașovului construit ca o fortificație independentă amplasată în afara zidurilor cetății. Situa
Ieri am prezentat Liceul Agricol - Tecuci - jud GALAȚI
Piatra de temelie a clădirii LiceuluiAgricol, denumire alternativă Centrul Școlar Agricol, denumire actuală Colegiului Național de Agricultură și Economie –
Ieri am prezentat Teatrul Tineretului - PIATRA NEAMȚ
Clădirea Teatrului Tineretului din municipiul Piatra Neamț este o clădire impunătoare cu statut de monument istoric ce este situată în centrul orașului, Piața Ș
Ieri am prezentat fosta Bancă a orașului Chișinău - REP. MOLDOVA, cunoscută și sub alte denumiri: Banca Urbană, Banca Clerului, Sala cu orgă, astăzi un Centru Cultural pentru susținerea unor concerte de cameră. Îi
Catedrala „Sfinții Voievozi” este un important monument istoric, de cultură și arhitectură aflat în Piața Victoriei din municipiul Târgu Jiu. Edificiul, aflat în P
Te ademenisem într-o noapte crepusculară, într-un loc mlăștinos, unde, înguste și nesigure fâșii de ustat se întrezăreau prin fumuriul nopții, printre nenumăratele ochiuri de apă și noroi, năpădite de plante acvatice, ce se târau pe lângă maluri, șe
Biserica Luterană din București, denumire alternativă Biserica Evanghelică de Confesiune Augustană, se află în centrul capitalei, în sectoriul 1, pe strada Luterană