Luna si dezastrul - se apropie Apocalipsa?
Dezastru dupa dezastru in 2011, desi suntem abia in a treia luna a anului.
Revolutiile din Libia si Egipt, inundatiile din Brazilia si cutremurul din Japonia au speriat o lume intreaga ce se duce cu gandul la Apocalipsa.
11 ianuarie - inundatiile si alunecarile de teren din statul Brazilian Rio de Janeiro au ucis aproape 1000 de persoane. 14 ianuarie - Guvernul din Tunisia cade dupa proteste ce au dus la moartea a peste 200 de persoane.
24 ianuarie - 36 de persoane sunt ucise si alte 100 ranite intr-un atentat terorist la cel mai mare aeroport din Moscova 11 februarie - protestele violente din Egipt duc la schimbarea regimului Mubarak. Peste 600 de persoane si-au pierdut viata pe parcursul conflictului.
Martie - Intre 7.000 si 10.000 de persoane au murit in sangerosul razboi civil din Libia
11 Martie - Un cutremur de 8.9 grade pe scara Richter a spulberat Japonia, 20 de tari fiind amenintate de cutremur. Acestor evenimente li se alatura pasarile si pestii morti imediat dupa inceputul anului si ii fac pe multi sa se duca cu gandul la semne prevestitoare ale Apocalipsei.sursa:crimetime.ro
Comentarii
Tot ce se intampla este la nivel mondial si in acelasi timp, insa nu este sfarsitul acestui sistem...sunt de fapt semnele ca se apropie Apocalipsa...dar pana atunci mai trece un timp...ora exacta a Apocalipsei o stie doar Dumnezeu Creatorul intregului univers si al omenirii.
Istoria temerii de apocalipsa...
Apocalipsa, sau Revelaţia, este titlul ultimei cărţi a Bibliei, scrisă spre sfârşitul secolului I e.n. Având în vedere natura profetică şi limbajul simbolic preponderent al acestei cărţi, adjectivul „apocaliptic“ a ajuns să fie atribuit unui gen de literatură care a apărut cu mult înainte de scrierea cărţii biblice Apocalipsa. Simbolismul mitologic al acestei literaturi îşi are rădăcinile în Persia antică sau chiar mai departe. Astfel, The Jewish Encyclopedia vorbeşte despre „caracterul babilonian indubitabil al majorităţii elementelor mitologice încorporate în această literatură [iudaică apocaliptică]“.
Literatura iudaică apocaliptică a înflorit în perioada cuprinsă între începutul secolului al II-lea î.e.n. şi sfârşitul secolului al II-lea e.n. Explicând ce anume stă la baza acestor lucrări, un biblist a scris: „Evreii au împărţit timpul în două epoci. Epoca actuală, care este în întregime rea . . . Prin urmare, evreii au aşteptat sfârşitul stării de lucruri actuale. Apoi, epoca ce trebuie să vină, care avea să fie o epocă în întregime bună, epoca de aur a lui Dumnezeu în care să fie pace, prosperitate şi dreptate . . . Cum avea să se facă trecerea de la epoca actuală la epoca ce trebuie să vină? Evreii credeau că schimbarea nu putea fi realizată niciodată prin puterea umană şi, în consecinţă, aşteptau intervenţia directă a lui Dumnezeu. . . . Ziua venirii lui Dumnezeu a fost numită Ziua Domnului şi trebuia să fie un timp marcat de groază, distrugere şi judecată, lucruri care aveau să constituie durerile naşterii noii epoci. Toată literatura apocaliptică vorbeşte despre aceste evenimente.
La aceasta intrebare cred ca nimeni nu stie raspunsul,da,doar Bunul Dumnezeu stie ceea ce va fi,noi trebuie sa credem in ziua de maine si sa ne rugam ca totul sa fie bine.