"Astăzi este o zi de mare celebrare. Trăim vremurile pe care, multe vieţi de-a rândul, le-am tot aşteptat. La nivelul sufletului, omul a ştiut întotdeauna ca exista un Plan Divin, că facem parte dintr-o pictură măreaţă, o tapiserie lucrată de Marele
Dr. Paulo Ubiratan - Porto Alegre , Rio Grande do Sul, într-un interviu acordat TV locale, a fost întrebat despre mai multe sfaturi pe care întotdeauna le-a dat ...
Întrebare: exercțiile cardiovasculare prelungesc viata ?
Raspuns: inima ta a fost f
Citeste mai mult…AVANGARDA POETICĂ ROMÂNEASCĂ-note și idei
A defini mișcarea de avangardă poetică românească este ca și cum te-ai aventura într-un pustiu. Nenumăratele manifeste s-au rătăcit în paradoxuri. Fiecare grupare credea că vine cu noile table ale legii. De
Citeste mai mult…Magica lume ascunsa in luciul adanc al oglinzilor i-a fascinat dintotdeauna pe oameni.
Un obiect nelipsit din orice casa, aparent menit doar sa ne reflecte infatisarea, oglinda a fost folosita, inca din vremuri biblice, ca instrument de comunic
EXCEPTIONAL !!!
Daca te plimbi cu mouse-ul peste fotografii apare numele artistului si cu un click poti vedea/asculta discografia.
Citeste mai mult…
Ioan LILA
Intr-o zi cu soare, cind una dintre fetele mele, care implinise deja unsprezece ani, a venit acasa de la scoala, mi-a zis ca, in viitor, o sa mor, pentru ca sint batrin... si a inceput sa plinga!
Nu o sa uit niciodata deznadejd
Citeste mai mult…A fost decriptat genomul celei mai vârstnice femei din lume! Galerie foto (1)
Oamenii de ştiinţă au reuşit în premieră să secvenţieze ADN-ul unei femei care a trăit 115 ani. Acesta este un prim pas spre o mai bună înţelegere a secretelor longevită
http://www.radiovoceasufletului.ro/
Joi 27.10 2011 a avut loc la Jukebox din Bucureşti balul bobocilor.Ce a avut ca sponsori Orange, Avon, Miko beauty, fashion, Nicolle art. În cadrul festivităţii au avut loc concursuri de Karaoke,modă de zi şi de seară pentru adolescenţi.Vă prezint câ
Citeste mai mult…
Avem in jurul nostru un invelis energetic – aura – menit sa ne protejeze impotriva atacurilor energetice din afara. Un om calm, cu sufletul linistit si impacat, are un invelis energetic intact, sanatos, fara portiuni subrezite sau sparturi. Cind s
Citeste mai mult…INTRODUCERE
S-a descoperit că o combinaţie de miere cu scortişoara poate vindeca majoritatea bolilor.
Mierea este produsă în majoritatea ţărilor lumii.
Medicina alternativă Ayurvedica, precum şi cea Yunani au utilizat mierea ca remediu vital timp de m
Da , prieteniei neconditionate.
Da , cunoasterii adevarului.
Da, perceperii mesajului nonverbal.
Da, iubirii adevarate
...........................
Completează şi tu!!!!!
Citeste mai mult…
SONETE ANGUASATE
Petreceri, artificii, tiribombe
Petreceri, artificii, tiribombe
Cristale limpezi şi obiecte hîde
Cu toate au nevoie de un gîde
Să le arunce ca pe nişte bombe
În jarul nopţii unde cresc stafii
Zorzoane aurite pentru fete
Şi g
Citeste mai mult…
Ioan LILA
2 OCTOMBRIE 2011
SINTEZE
Noi credem ca exista un singur Dumnezeu,
Dar gindul asta-n sine este cu mult mai greu.
El, de la Clovis parca s-a adunat in sensuri,
Din care curg suvoaie de alte intelesuri.
Pentru ca El e, iata, Louis sau Loudovique,
Unit
PE DEASUPRA
sâmbătă, 1 octombrie 2011
Pe deasupra fiinţei mele de ţărînă
Trec păsări sublime ca nişte driade
Trupuri învăluite în atîtea mistere
Cîte mintea mea nici nu poate să rabde
Pe sub finnţa mea se strecoară
Roadele pămîntului sfîşi
Citeste mai mult…