Toate discuțiile (113)
concurs
Bună seara, dl. Muntean, nu știu cum s-a întâmplat, dar la mine au apărut niște „artificii” ale altcuiva în zona concursului.
Citeste mai mult…Și nu plângi…
Se plânge pământul prin lacrimi de flori,
De roua brumată căzută în zori,
De vântul ce-și caută umbra-n zenit,
De soarele care de cald a murit.
De mine, de tine, de dorul din noi,
Se plânge azi viața dând timpu-napoi,
De fiece clipă ce greu a trecu
Citeste mai mult…Artificii
Când îmi zâmbești, un val puternic mă străbate și în goana lui aruncă sufletul din mine.
Dar eu știu ce mă așteaptă, îl prind la timp și-l pun la loc fără să mă vadă cineva.
Când razi, spiritul meu e catapultat, dar mai repede decât sufletul și nu
Citeste mai mult…Saru'mana!
Când stai la etaj la bloc, între casa ta, apartamentul în care stai, și exterior, există un loc intim pe care-l împarți cu vecini, cunoscuți sau necunoscuți care sunt doar în trecere. Dacă fiecare în casa lui face și desface, fără să ne intereseze p
Citeste mai mult…Frumoasa
Toată viața a trecut răul acela în sus și în jos, de pe un mal pe altul. Toate iubirile ei sunt legate de malurile acelui rău. Apa a fost elementul principal în jurul căruia a gravitat toată viața ei. Nu părinții, pe care nici nu a apucat să-i cunoa
Citeste mai mult…Concurs altmarius - Etapa XVI; câștigătorii
Concursul va avea 20 de întrebări. În fiecare zi (de luni până vineri) se va pune o întrebare - la orele 6 - cu trei variante de răspuns, la care așteptăm opțiunea dumneavoastră până la orele 20 (ora Rom
Biochimia
Era o nedumerire mai devreme, de ce se comportă bărbații într-un anumit fel în raport cu femeile? S-au dat și multe argumente drept răspuns, aproape că m-au convins. La mine lucrurile sunt mai simple, cred că treaba asta ține în primul rând de bio
Citeste mai mult…Aseară m-am despărțit de umbra mea
Aseară m-am despărțit de umbra mea. Mi-a venit așa dintr-odată, pentru că simțeam că o să-mi pice pe cineva. Tocmai primisem întrebarea: care ți-e status-ul?, și mi-am dat seama că, de fapt, sunt într-o relație complicată cu ... mine însumi. Și cum
Citeste mai mult…Concurs altmarius - Etapa XVI; întrebarea 20
Concursul va avea 20 de întrebări. În fiecare zi (de luni până vineri) se va pune o întrebare - la orele 6 - cu trei variante de răspuns, la care așteptăm opțiunea dumneavoastră până la orele 20 (ora R
Gabriela Mimi Boroianu - Nostalgiile cuvintelor - poezii
Gabriela Mimi Boroianu - Nostalgiile cuvintelor - poezii
Volum de versuri, de autor, editat de Biblioteca Cronopedia.
Redactor: Lenuş Lungu
Coperta: Ioan Muntean (prelucrare foto web)
Corectură: Gabriela Mimi Boroianu
Tehnoredactare: Ioan Muntean
Grafic
Fluturele
Ieri m-a mângâiat un fluture. Udam, făceam opturi cu furtunul și încercam tot soiuri de variante de stropire cu apa. La un moment dat am făcut un pas înapoi ca să-mi iasă nu știu ce figură, și am văzut o pată de culori care tocmai intra în mine. În
Citeste mai mult…Concurs altmarius - Etapa XVI; întrebarea 19
Concursul va avea 20 de întrebări. În fiecare zi (de luni până vineri) se va pune o întrebare - la orele 6 - cu trei variante de răspuns, la care așteptăm opțiunea dumneavoastră până la orele 20 (ora R
Portocală
Concurs altmarius - Etapa XVI; întrebarea 18
Testare
Reînvierea toamnei
Reînvierea toamnei
Mi-a oferit odată stelele mele, eu am vrut o toamnă.
Citeste mai mult…Departe-i toamna
Departe-i toamna
Între mare și munți, oare auzeai și tu glasul toamnei.
Citeste mai mult…Concurs altmarius - Etapa XVI; întrebarea 15
Concursul va avea 20 de întrebări. În fiecare zi (de luni până vineri) se va pune o întrebare - la orele 6 - cu trei variante de răspuns, la care așteptăm opțiunea dumneavoastră până la orele 20 (ora Ro
Restricții
În umbra frunzelor uscate, porția de libertate fără zahăr plângea.
Citeste mai mult…