Toate discuțiile (42)
27 Decembrie - CONCURSUL "SĂ NE CUNOAȘTEM ȚARA
Ce monument e in poza de mai jos?
Omologarea răspunsurilor se va face pe data de 28 dec. ora 11.00.
Crăciun fericit!
Citeste mai mult…26 Decembrie - CONCURSUL "SĂ NE CUNOAȘTEM ȚARA
Omologarea răspunsurilor se va face pe data de 28 dec. ora 11.00.
Crăciun fericit!
Citeste mai mult…24 Decembrie - CONCURSUL "SĂ NE CUNOAȘTEM ȚARA
Omologarea raspunsurilor se va face pe data de 28 dec ora 11.00.
Craciun fericit!
Ieri am postat Biserica romano-catolică "Sfântul Ioan Botezătorul" din Târgu Mureș.
Biserica "Sfântul Ioan Botezătorul" din Târg
Citeste mai mult…Nicolae, Nicoleta... La mulţi ani! (colindul Sfântului Nicolae)
Coleta, Colin, Colita, Klaus, Kolia, Kolos, Laie, Mika, Miki, Miklo, Miklos, Miklós, Mikuláš, Moku, Mykola, Mykolaj, Nae, Néckel, Necora, Neculce, Neculuţă, Nic, Nica, Nică, Niccolò, Nichi, Nichifor, Nichita, Nicholas, Nick, Nickel, Nicky, Nico, Ni
Citeste mai mult…19 Decembrie - CONCURSUL "SĂ NE CUNOAȘTEM ȚARA
Ce monument e în poza de mai jos?
Palatul instanțelor judecătorești din municipiul Deva, județul Hunedoar
Citeste mai mult…Colindăm, colindăm... din Ţara Bârsei (2) Gala corului Unison 2021
Colindăm, colindăm... din Ţara Bârsei (2)
Gala de Crăciun Unison 2021
CORUL DE COPII UNISON - CADEŢII GALA DE CRĂCIUN UNISON 2021
Citeste mai mult…
11 Decembrie - CONCURSUL "SĂ NE CUNOAȘTEM ȚARA
Ieri am prezentat Biblioteca Județeană “A.D.Xenopol” din municipiul Arad.
Biblioteca Județeană “A.D.Xenopol” este un impozant monument de cultură și arhitectură, cu statut de monument istoric, din municipiul Arad.
Citeste mai mult…29 Decembrie - CONCURSUL "SĂ NE CUNOAȘTEM ȚARA
Ce monument e în poza de mai jos?
Ieri am prezentat Cazarma pompierilor din cartierul Iosefin - TIMIȘOARA
Cazarma pompierilor din Iosefin este o clădire monument istoric din municipiul Timișoara, proiectată de către arhitectul Laszlo Szekely, în st
Citeste mai mult…10 Decembrie - CONCURSUL "SĂ NE CUNOAȘTEM ȚARA
Ieri am prezentat Biserica "Adormirea Maicii Domnului" din municipiul Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava.
Biserica "Adormirea Maicii Domnului" din municipiul Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava, este o bise
Citeste mai mult…06 Decembrie - CONCURSUL "SĂ NE CUNOAȘTEM ȚARA
Ieri am prezentat Biserica romano catolică din Joseni - HARGHITA
Biserica romano-catolică din comuna Joseni, județul Harghita, este un ansamblu de monumente istorice format din:
- Biserica romano-catolică
- Casa paro
18 Decembrie - CONCURSUL "SĂ NE CUNOAȘTEM ȚARA
Ieri am prezentat Palatul comisiei europene a Dunării - GALAȚI, azi Biblioteca județeană V.A.Urechia.
Palatul Comisiei Europene a Dunării din municipiul Galați este un monument istoric și de arhitectură, situat pe
Citeste mai mult…01 Decembrie - CONCURSUL "SĂ NE CUNOAȘTEM ȚARA
Ieri am prezentat Palatul Poștei din Calafat - DOLJ
Palatul Poștei din municipiul Calafat, județul Dolj, astăzi o clădire abandonată, a fost și încă mai este o clădire semeață a orașului, cu urgente nevoi de repa
Citeste mai mult…02 Decembrie - CONCURSUL "SĂ NE CUNOAȘTEM ȚARA
CE MONUMENT E IN POZA DE MAI JOS?
Ieri am prezentat Hotelul Panonia - SATU MARE
Cea mai importantă şi cunoscută clădire secession din municipiul Satu Mare este cea a Hotelului Pannónia, denumiri ulterioare Dacia sau 9 Mai, amplasată în centrul vec
Citeste mai mult…28 Decembrie - CONCURSUL "SĂ NE CUNOAȘTEM ȚARA
VĂ ROG SĂ-MI SCRIEȚI DACĂ DORIȚI SA CONTINUĂM JOACA ȘI ANUL CARE VINE!
Ieri am prezentat vechea Prefectură a județului SUCEAVA.
Prefectura județului Suceava, denumire și destinație actuală - Muzeul Bucovinei (cun
Citeste mai mult…16 Decembrie - CONCURSUL "SĂ NE CUNOAȘTEM ȚARA
Ieri am prezentat prima clădire a Primăriei din CONSTANȚA.
Primul local al Primăriei municipiului Constanța, cunoscut de localnici sub numele de “Posta veche”, denumire și destinație actuală Muzeul de Artă Popular
Citeste mai mult…08 Decembrie - CONCURSUL "SĂ NE CUNOAȘTEM ȚARA
Ieri am prezentat Biserica Adormirea Maicii Domnului din Mizil - PRAHOVA.
Biserica “Adormirea Maicii Domnului” este un impozant lăcaș de cult ortodox din orașul Mizil, județul Prahova, situat pe Strada Cuza Vodă.
Citeste mai mult…”În vis o lume verde”, ”Rondelul crinilor”, ”o lecție de viață”, Postul Crăciunului, despre blogging … !
Zile răcoroase ale unui final de Noiembrie 2021 când noros și încruntat, când ușor însorit și tandru cu mica vegetație care se străduiește încă să mai reziste, și un început de Decembrie 2021 trăit cu emoțiile specifice sărbătorilor de iarnă și cu s
Citeste mai mult…Elena Tudosă - Iubire şi chin (poezii)
Elena Tudosă - Iubire şi chin (poezii)
Elena Tudosă - Iubire şi chin (poezii) - Reeditare electronică cu acceptul direct al autorului ELENA TUDOSĂ şi al Bibliotecii Cronopedia, realizată de Ioan Muntean.
Premiu editorial oferit de Biblioteca Cronop
Citeste mai mult…07 Decembrie - CONCURSUL "SĂ NE CUNOAȘTEM ȚARA
Ieri am prezentat “Monumentul Eroilor Diviziei II Cavalerie” din municipiul Iași.
“Monumentul Eroilor Diviziei II Cavalerie” din municipiul Iași, cunoscut și sub numele “Statuia Cavaleristului în atac” sau „Șarja
Citeste mai mult…