În luna iunie poezia este în doliu. Acum în noaptea dintre 15 şi 16 iunie, Orfeul liricii româneşti, Mihai Eminescu, a închis ochii pentru totdeauna în sanatoriul Caritas din Bucureşti. Lucrătorii care au demolat clădire
Două curente se înfruntă astăzi în dorinţa de a reuşi să clarifice controversata origine a omului, creaţioniştii bazaţi pe scrierea sfântă a Bibliei, precum şi evoluţioniştii descendenţi ai lui Darwin, bazaţi pe cercetarea ştiinţifică şi observare
Se spune că un om cu viaţa îmbunătăţită a primit la bătrâneţe de la Dumnezeu darul de a-şi vedea trecutul. Şi-a revăzut viaţa pe care a parcurs-o, paşii pe care i-a făcut în viaţă ca pe nişte urme moi pe nisip. Şi, întorcându-se şi reluându-şi firul
ntrospecţia în sufletul unei femei, dacă acest suflet ţi se deschide, e mai interesantă decât o excursie în jurul lumii. La castel Adina sta singură şi medita, nici ea nu ştia la ce. Observase că ceva se schimbă în viaţă , dar nu bănuia c
Preselecția tinerelor talente pentru „FESTIVALUL TINEREŢII – Mangalia 2015” condusă de un director cu mult suflet şi dăruire în promovarea culturii româneşti la nivel naţional şi internaţional, d-ul Viorel Stoica, s-a făcut împreună cu scriitoi, comp
buncărul Spitalului Brâncovenesc, în acea încăpere chinuitor de strâmtă, răniţii se tăvăleau pe jos înnebuniţi de durere ; undeva, mai la o parte, la rezerve, cum avea să afle Adina mai târziu că-i zicea acelui loc, adică vreo câteva patu
La marea prăznuire a ÎNVIERII DOMNULUI – când Paştile cele frumoase şi preacinstite nouă ne-au răsărit – iertând toate pentru Înviere, cu bucurie vă îmbrăţişăm şi vă vestim:Hristos a înviatdin morţi, cu moartea pe moarte călcând, şi celor din mormi
Nu cred că mai pot comenta şi a patra scrisoare a MPN, ea foloseşte aceeaşi tematică şi acelaşi sictir! „Sunt sătul de aşa viaţă…” Eu nu! Sper că nici voi cei care aţi ajuns să citiţi până aici! Cu atât mai pu
mediat după nuntă, Palatul le pusese la dispoziţie lui Nicu şi Adinei iahtul Taifun, cu aproape jumătate din personal şi fixaseră şi traseul voiajului de nuntă : Galaţi- Sulina- Balcic- Dardanelele şi Bosforul- Grecia- Litoralui Mării Adriati
Gânduri către tineri: „Reflecţii despre tradiţie şi model”
Trebuie să vă spun că eu trăiesc în permanenţă cu un sentiment de frustrare. Lumea se amuză când spun asta, dar eu mă simt o ratată. Cariera mea trebuia să fie una muzicală. În clipa în care,