Azi cotidianul se frânge în cioburi tăioase, pumnal otrăvit prin cărnurile sângerânde consumate de cancer ale gândului hăcuit. Fricile şi supărările s-au dezlănţuit peste povârnişurile toamnei, M-a trezit azi vocea unui medic renumit: afirma într-u
Ieri am prezentat Biserica Sf Nicolae - Făgăraș, jud. BRAȘOV
Biserica Sântul Nicolae din municipiul Făgăraș, județul Brașov, este un vechi lăcaș de cult ortodox, având statut de monument istoric și fiind construi
Palatul Hermann din municipiul Arad, este una dintre cele mai reprezentative clădiri, cu statut de monumnet istoric, de pe bulevardul principal al municipiului Arad, (Bule
Ieri am prezentat Eliseul din stațiunea Bușteni - PRAHOVA.
Eliseul din stațiunea Bușteni, județul Prahova este o unitate de alimentație publică și cazare veche de aproximativ 130 de ani, ce este situată pe Bulevar
Ieri am prezentat Clădirea Poștei din Roman - NEAMȚ.
Clădirea Poștei din municipiul Roman, județul Neamț, este o veche și semeață construcție din oraș ce este situată pe Strada Cuza Vodă, la nr.3. Edificiul este
Bastionul Bethlen este unul dintre turnurile de fortificaţie ale Cetăţii Clujului care s-a conservat până în zilele noastre, el fiind situat pe Strada Baba Novac,
Ieri am prezentat Biblioteca Teleki-Bolyai din TÂRGU-MUREȘ.
Biblioteca Teleki-Bolyai, în limba maghiară -Teleki-Bolyai Könyvtár, a fost construită între anii 1799 – 1804, sub îndrumarea directă a contelui Samuel