Ieri am prezentat Casa Dimitrie Corbu din PIATRA NEAMȚ.
Casa Dimitrie Corbu din municipiul Piatra Neamț, este o clădire situată gard în gard cu Parchetul Județean și lângă Direcția Agricolă, monument istoric af
Ieri am prezentat Uzina hidro-electrică - TÂRGU MUREȘ.
Citez din lucrarea “Târgu-Mureș, istorie urbană de la începuturi până în anul 1850” – autor Ioan Eugen Man, care prezintă motivele care au condus la construir
Ieri am prezentat Biserica romano catolică - BACĂU
Biserica romano-catolică Sfântul Nicolae este cel mai vechi lăcaș de cult catolic păstrat în municipiul Bacău, după distrugerea vechii catedrale în timpul inundaț
Palatul Braunstein din municipiul Iași este un monument de arhitectură construit la începutul secolului al XX-lea (anii 1912 -1914) și este situat în Piața Unirii, pe
Ieri am prezentat fosta Școala israelită din BOTOȘANI.
Școala israelită, denumire ulterioară Școala gimnazială nr. 4, este o veche și frumoasă clădire din municipiul Botoșani, având statut de monument istoric, dar
Orașul Jimbolia, în limba germană - Hatzfeld, în limba maghiară - Zsombolya, în limba sârbă -Žombolj, cu alfabetul chirilic - Жомбољ, în limba bulgară – Džimbolj, are
În zi de mare sărbătoare a Ortodoxiei, pentru că purtaţi numele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, vă urez multă sănătate şi fericire! Întreaga viaţă să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de lumină şi sănătate.