categorii forum
Toate discuțiile (3468)
Cum combatem stresul?
Cum combatem stresul? În mai multe moduri: alergând desculţi pe o pajişte în roua dimineţii, ascultând o melodie îndrăgită, vizionând o piesă de teatru ori un film, întâlnindu-ne cu un vechi si bun prieten… Cred că ar trebui evitate persoanele
Citeste mai mult…NOUĂ REGULI DE AUR PENTRU A FI SĂNĂTOS
1. Niciodată să nu vă gândiţi că vă puteţi vindeca fără ajutorul lui Dumnezeu.
2. Nu mâncaţi niciodată dimineaţa până ce nu v-aţi golit colonul.
3. Nu uitaţi că bolile, precum cancerul, vizează sistemul imunitar, indicând o gravă tulburare a a
Citeste mai mult…O INIȚIATIVĂ INTERESANTĂ- PRIMĂVARA CULTURII ROMÂNEȘTI
PRIMĂVARA CULTURII ROMÂNEŞTI (manifest literar)
PRIMĂVARA CULTURII ROMÂNEŞTI
(manifest literar)
Motto: Cultura este suma tuturor formelor de artă, de iubire şi de gândire, care, pe parcursul secolelo
nu stiu
as vrea sa stiu cum postez ceva pe site. sunt la inceput si mi-ar fi de ajutor
Citeste mai mult…Dependenţele
În viaţa de zi cu zi există multe feluri de dependenţe. Obişnuinţa este, într-adevăr, o a doua natură şi după cum ştiţi, un obicei înrădăcinat este foarte greu de eliminat. Ce este de fapt dependenţa? Acel ceva ce îţi oferă o senzaţie de plăcere
Citeste mai mult…Radio Club Cronopedia online (6)
Ei, primăvara a sosit, mărţişoare am primit, am dăruit, de Ziua femeii ne-am veselit, chestia cu acea zi a bărbatului o mai discutăm...
Radio Club Cronopedia, cu Lenuş din Constanţa, numai pe Radio Sud Constanţa, într-o nouă ediţie ne încântă auzul..
CARAGIALE ȘI EMINESCU
CARAGIALE ȘI EMINESCU
În toamna anului 1868 Caragiale era elev la cursul de declamațiune al lui Costache Caragiali. Avea numai 16 ani , un tânăr bine legat, cu studiile întrerupte și pus pe căpătuială.
În anul 1868, adunat de pe drumuri de Costac
Citeste mai mult…Închisoare secretă CIA în România?
cia prison Inchisoare secreta CIA in Romania?In nordul Bucurestiului, intr-un cartier residential la cateva minute departare de inima capitalei, exista un secret pe care guvernul Romaniei a incercat de mult timp sa-l tina ascuns.
De ani, CIA a folosi
Citeste mai mult…Cum definim dragostea?
As avea o întrebare: cum definiti voi dragostea? Pentru mine dragostea este o enormă schimbare în bine, dragostea este prefacereaa omului in bun si frumos, dragostea este o muzica pe care o asculti mereu si o redescoperi de fiecare data mai frumo
Citeste mai mult…Prepararea dulciurilor fără zahăr
Aş dori să ştiu ce fel de zaharină să folosesc pentru prepararea în casă a dulciurilor, astfel încât acestea să fie gustoase. Menţionez că mama mea are diabet şi atunci este de preferat să se evite folosirea zahărului la prepararea diverselor dul
Citeste mai mult…Ştiaţi că...
*Oamenii impart 98%-99% din gene cu cimpanzeii, 90% cu soarecii, 21% cu viermii si 7% cu o simpla bacterie precum E. Coli?
* Meiul este pe locul sase ca importanta in topul celor mai valoroase cereale din lume si exista de circa 8000 de ani. Se folo
Radio Club Cronopedia online (2)
Ei, colaborarea dintre Radio Sud Constanţa (în calitate de gazdă) şi Club Cronopedia ca entitate internistică în plină dezvoltare se extinde. Prima emisiune (cea de miercuri) a fost un experiment dar şi probă de încercare. Cea de a doua (de vineri, o
Delia Staniloiu prefaţa la romanul Bilete de loterie autor Viorel Gongu
Viorel Gongu, un împătimit al poeziei clasice pe care o scrie bine şi cu mult talent, un virtuoz al glossei, poet de mare rafinament şi fineţe, vine astăzi să ne surprindă cu un roman şi chiar reuşeşte.
Romanul Bitele de loterie este prezentat sub f
CARAGIALE Și MOȘTENIREA DE LA MOMULOAIA
CARAGIALE Și MOȘTENIREA MOMULOAIEI
Capitolul cel mai fabulos din viața lui Caragiale este celebra moștenire de la Momuloaia, care l-a lăsat pe dramaturg putred de bogat.
Cine a fost Momuloaia?
Numele ei se leagă de trecutul teatrului românesc
Citeste mai mult…Vindecare cancer hepatita C si multe alte boli... !!!
Vindecare cancer hepatita C si multe alte boli...
https://www.youtube.com/watch?v=iYx_qYtcLRI&list=FLqcJ8TmKwtQDl_s1X2pVnGA&index=1&feature=plpp_video
Ce trebuie să știe o femeie
LA MULTI ANI!
> >>>>>
> >>>>>Ce trebuie sa stie fiecare femeie !
> >>>>>DIN EXPERIENTA UNEI OCTOGENARE
> >>>>>
> >>>>>O FEMEIE TREBUIE SA AIBA
> >>>>>Suficienti bani in contul ei ca sa se poata muta sau
> >>>>>inchiria o locuinta, chiar daca
MANIFESTUL ULTRAŞILOR: “Vrem să închideţi mall-uri şi să deschideţi fabrici”

“E iarna, pot veni vremuri si zapezi grele. Pot veni abuzuri si mai grele, pot veni infometatii dupa placinte, care sa ceara prazile razboiului fara a fi partcipat la el. Poate veni plafonarea noastra, pe fondul lipsei de coagulare, pe fondul unei c
Citeste mai mult…8 MARTIE- istoricul zilei interna'ionale a femeii
Scrisoare deschisă poporului român – Mesajul tăbliţelor de la Tărtăria
Scris de : Marin Neacșu 2011-12-20 08:36
Popor român,
Îţi scriu pentru că sper ca măcar acum, de Crăciun , odată pe an să îţi aminteşti cine ai fost, cine eşti şi poate aşa vezi încotro te îndrepţi.
Eşti singurul popor european care trăieşte î