Mănăstirea Cetăţuia din Iași este o mănăstire ortodoxă de călugări, ctitorită în secolul al XVII-lea de voievodul Gheorghe Duca (1665-1666, 1668-1672 şi 1678-1683). Aşe
Biserica Mirăuțidin Suceava, cunoscută și sub denumirea de Biserica “Sfântul Gheorghe”, este o biserică ortodoxă, cu statut de monument istoric, construită în secolul
Ieri am prezentat Palatul administrativ - BOTOȘANI
Între monumentele istorice și de arhitectură ale municipiului Botoşani, cel mai reprezentativ, din toate punctele de vedere, este fostul Palat Administrativ, den
Ieri am prezentat Biserica catolică din Iernut - MUREȘ.
Iernut, colocvial Ernot sau Iernot, în limba maghiară - Radnót, în limba germană – Radnuten, este un oraș din județul Mureș, care include și satele: Cipău, D
Catedrala Mitropolitană din municipiul Iași, cu hramurile Sfânta Parascheva, Întâmpinarea Domnului și Sfântul Mucenic Gheorghe, este biserica catedrală a Mitropol
DACĂ AŞ
Dacă aş fi nespusa ta
ai fi ninsoarea florii de cireş
peste mine?
Dacă aş slobozi toți fluturii
ce-mi joacă în pântec
le-ai mângâia culorile
cu seninul privirii tale?
Dacă aş fi noaptea ta de sânzâiene
ai fi magia cerului ce ...
mi se deschi
Ieri am prezentat Școala normală "Costache Negri" - GALAȚI
Școala normală“Costache Negri” din municipiul Galați, denumire inițială - Şcoala Normală de Învăţători, denumire actuală Colegiul național pedagogic “Cos
Ieri am prezentat Scoala primară din orașul Sulina - TULCEA
Școla primară din orașul Sulina, județul Tulcea, este o instituție de învățământ primar, veche de mai bine de o sută de ani, care a fost recent renovată
Ieri am prezentat Statuia lui Vasile Lucaciu - SATU MARE
Statuia lui Vasile Lucaciu din municpiul Satu Mare este un monument istoric situat în Piața Libertății. Statuia, având dimensiunile: 4,5 x 1,58 x 1,9 metri