Filtrează după
Ultima activitate
Cele mai noi discuții
Cel mai popular
Ce monument e in poza de mai jos?
Ieri am prezentat Palatul de justiție din municipiul Huși, jud. VASLUI
Palatul de Justi ț ie este un monument istoric și de arhitectură reprezentativ pentru municipiul Huși, situat pe Strada Teilor, la nr. 2. Clădir
Citeste mai mult…
„Culoarea primăverii se regăseşte în flori, cea a iernii o poţi afla doar în imaginaţie.” - Ward Elliot Hour
„Florile primăverii sunt visele iernii, povestite dimineaţa, la micul dejun al îngerilor.” Khalil Gibran
„Niciodată vocile nu sunt atât d
Citeste mai mult…
(clic pe imagine pentru a citi online)
Peace and love: multilingual international anthology = antologie internaţională multilingvă/Lenuş Lungu. - Iaşi: StudIS, 2020 Index ISBN 978-606-48-0625-3 821.135.1 Biblioteca Cronopedia Associazione Internazional
Citeste mai mult…
Ieri am prezentat Teatrul de vară din Eforie Sud (fostă Vasile Roaită) - jud. CONSTANȚA
Teatrul de Vară din localitatea Vasile Roaită (Eforie Sud de mai târziu) a fost construit în anul 1953. În timp teatrul s-a a
Citeste mai mult…
Ieri am prezentat clădirea Primăriei municipiului Năsăud, jud. BISTRIȚA NĂSĂUD.
Casa comunală , denumire și destinație actuală Primăria municipiului Năsăud, din județul Bistrița Năsăud, este emblema arhitectonică
Citeste mai mult…
Ce monument e în poza de mai jos?
Ieri am prezentat Castelul Urmanczy din orașul Toplița, jud. HARGHITA
Castelul Urmánczy din municipiul Toplița, județul Harghita, a fost construit între anii 1903-1906, pe malul râului Mureș. Proprietarul de la acea
Citeste mai mult…
Ieri am prezentat Gara din Băile Herculane - CARAȘ-SEVERIN
Gara din stațiunea Băile Herculane, județul Caraș-Severin este un monument istoric înălțat între anii 1878 și 1886 după planurile arhitectului A.D. Serres
Citeste mai mult…
Ieri am prezentat Mausoleul eroilor din FOCȘANI
Mausoleul eroilor din municipiul Focșani reprezintă un osuar al eroilor români căzuți în primul război mondial și este situat în sudul orașului, pe Bulevardul Bucure
Citeste mai mult…
Ieri am prezentat Școala "Sigismund Toduță" din orașul Simeria, jud.HUNEDOARA
Școala gimnazială “Sigismund Todu ță ” din orașul Simeria, județul Hunedoara este o veche și prestigioasă instituție de învățământ. Edifi
Citeste mai mult…
O lună Decembrie 2020 în care am încercat să retrăiesc sărbătorile de iarnă de altădată, însă în realitate ele nu au fost întocmai fără … zăpezile de altădată, și un început de Ianuarie 2021 în care doresc să transmit urări de bine și de sănătate tu
Citeste mai mult…
Ieri am prezentat Biserica reformată din orașul Săcuieni - BIHOR
Biserica reformată din orașul bihorean Săcueni , denumire maghiară – Szekelyhid, este un semeț lăcaș de cult cu statut de monument istoric situat pe
Citeste mai mult…
Ieri am prezentat Castelul Vecsey Laszlo din localitatea Livada, jud. SATU MARE
Castelul baronului Vécsey se află în centrul orașului Livada ( în limba maghiară - Sarkoz), județul Satu Mare, în mijlocul unui vast p
Citeste mai mult…
Ieri am prezentat Biserica ortodoxă din orașul Cehu Silvaniei, jud. SĂLAJ
Biserica ortodoxă din orașul Cehu Silvaniei, județul Sălaj, este un mândru și semeț lăcaș de cult al orașului, ce are hramul Sfinților Arhan
Citeste mai mult…
Ce monument e în poza de mai jos?
Ieri am prezentat Biserica "Adormirea Maicii Domnului" din localitatea Beba Veche, jud. TIMIȘ.
Biserica „Adormirea Maicii Domnului” este un vechi lăcaș de cult cu statut de monument istoric din localitatea Beba Ve
Citeste mai mult…
Ieri am prezentat Judecătoria - VASLUI
Palatul administrativ și de justiție din Vaslui , astăzi Judecătoria Vaslui, este o clădire semeață, cu statut de monument istoric, situată în centrul orașului pe Strada Ing
Citeste mai mult…