Ieri am prezentat Biserica catolică din orașul Ineu - ARAD.
Biserica romano-catolică din orașul Ineu, județul Arad, este un semeț lăcaș de cult, cu statut de monument istoric, situat în centrul orașului, Strada Tr
Biserica Grecidin municipiul Buzău, cunoscută și sub numele Biserica Neguțători este un lăcaș de cult ortodox, constând într-un ansamblu de monumnete istorice format din:
Ieri am prezentat Sanatoriul militar, denumire completă Sanatoriul militar “Regele Ferdinand I – Hotel”, denumiri anterioare Ospătăria cea mare, Hotel Dacia sau Pavilionul 6, din stațiunea balneo climaterică Băile H
Zile deSeptembrie 2021străbătute de tremurul tot mai accentuat al toamnei, cu dimineți răcoroase și ploițe tot mai insistente, și un debut deOctombrie 2021tipic toamnelor de altădată… Frunzele pomilor fructiferi pălesc încet-încet și peisajele a
Ieri am prezentat o clădire despre care nici eu nu sunt clar edificat ce este. Din această cauză am întârziat cu răspunsul. E Spitalul TBC din Câmpulung Muscel - ARGEȘ, sau o secție a acestui spital? E fosta Vilă S
Ieri am prezentat Școala gimnazială de arte "N. Tonitza" din Bârlad, județul VASLUI, altă dată - Casa Dr. Teodor Cerchez sau Orfelinatul de fete "Regina Maria".
Ieri am prezentat fostul Muzeu raional, denumire actuală - Muzeul de Artă „Casa Simian” - secție a Muzeu județean “Aurel Sacerdoțeanu” din municipiul RÂMNICU VÂLCEA
Podul Decebal, denumire alternativă Podul Neptun (de la Palatul Neptun, din vecinătate), este numele unui pod din municipiul Timișoara, care traversează râul Bega, fi
Ieri am prezentat Vila Stătescu din Câmpulung Muscel - ARGEȘ.
Vila Eugen Stătescu din municipiul Câmpulung Muscel, județul Argeș, este una dintre cele mai frumoase clădiri ale orașului, situate pe Dealul Grui, Stad
Ieri am prezentat Tribunalul din municipiul Satu Mare.
Tribunalul din municipiul Satu Mare este o impozantă clădire a orașului, având statut de monument istoric, ce este este situat pe Strada Mihai Viteazu, fostă