Hotelul Central din municipiul Cluj-Napoca, denumit în limba maghiară - Kozponty Szalloda, denumire alternativă – Hotel Pannonia, denumire actuală - Hotel Melody, est
Ieri am prezentat Gimnaziul romano-catolic din TÂRGU MUREȘ
Colegiul romano-catolic, denumire actuală - Liceul Teologic Romano-Catolic „II. Rákóczi Ferenc” este o apreciată unitate de învățământ din municipiul Târ
L-au fript tălpile să urce pe bloc, era mai mult decât o curiozitate, un impuls juvenil ce-l scosese din casă și-l pusese să escaladeze etajele, unul câte unul, până la ultimul. Sus, un chepeng greu de fier bloca intrarea pe terasa blocului. Odată
Ieri am prezentat Castelul Mocioni din satul Bulci - ARAD.
Castelul Mocioni din localitatea Bulci, comuna Bata, județul Arad este o clădire veche, cu statut de monument istoric, cu urgente nevoi de renovare. Local
Ieri am prezentat Vila Jean Șendrea din Tecuci - GALAȚI
Vila Jean Șendreadin municipiul Tecuci, județul Galați, destinație și denumiri alternative - Prefectura județului interbelic Tecuci, Casa pionierilor și șoim
Ieri am prezentat Biserica luterană din Făgăraș - BRAȘOV
Biserica luterană din municipiul Făgăraș, județul Brașov, cunoscută de localnici ca Biserica evanghelică, a fost finalizată în anul 1843 și este situat în P
Ieri am prezentat Biserica mănăstirii Predeal - BRAȘOV.
Mănăstirea din orașul Predeal, județul Brașov, este o mănăstire ortodoxă de maici, cu hramul Sfântul Mare Ierarh Nicolae, care este situată pe Strada Mănăsti