Ieri am prezentat Biserica Reformată - Str. Kogalniceanu - CLUJ.
Biserica Reformată de pe Ulița Lupilor (azi: Strada Mihail Kogălniceanu nr.21) din municipiul Cluj-Napoca, este unul din cele mai valoroase edificii goti
Palatul Administrativ din municipiul Bacău este o veche, robustă și frumoasă clădire, cu statul de monument istoric, emblema arhitectonică a acestui oraș moldav, ce este
Ieri am prezentat Casa Lucacs Bela din orașul Zlatna - ALBA.
Casa Lucacs Bela,din orașul Zlatna, județulAlba, este o veche clădire, cu statut de monument istoric, ce este situată în centrul orașului și are nevoie de
Palatul Mercy din municipiul Timișoara, este o veche clădire aorașului, având statut de monument istoric, ce este situată pe Strada Proclamţia de la Timişoara, nr. 7. Clădi
Ieri am prezentat Spitalul de boli infecțioase Gârlași - BUZĂU.
Spitalul “Gârlași” din municipiul Buzău, “denumirea oficială și completă – Spitalul de Boli Infecțioase, este una din primele instituții de ocrotire a să
Ieri am prezentat Școala Superioară de Stat din ORADEA.
Școala Superioară de Stat din municipiul Oradea, denumire actuală – Colegiul Național “Emanuil Gojdu”, este o prestigioasă instituție de învățământ preuniversitar
Cetatea din municipiul Arad, este un monument istoric cu mare vechime, situată în Cartierul Subcetate, ce astăzi găzduiește o unitate militară. Necesitatea apărării drumului comercial i
Dr. Ashok Chakravarthy Tholana - Vibrant Musings (a collection of poems) Edited and edited under the auspices of the network administration Cronopedia (https://cronopedia.ning.com/), World Literary Forum for Peace and Human Rights & Associazione cul
Aflat in inima cartierului Iosefin, Palatul Ancora (în limba maghiară - Arany Horgony-palota, în limba germană - Das Anker Palast), din municipiul Timișoara, a fost const
Ieri am prezentat Monumentul (Obeliscul) din municipiul Mediaș, județul Sibiu care celebrează personalitatea gânditorului umanist, istoricului, profesorului și pastorului luteran sas Stephan Ludwig Roth.